GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Implică-te în războiul virtual dintre Craiove și urmărește live partidele lui Rapid, Dinamo și Oțelul Galați!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 17:44

SuperCupa #jucămdeacasă, o competiție 100% românească de fotbal pe consolă, a stârnit încă din prima zi emoții de nebănuit. După un debut fulminant marți, presărat cu surprize și scoruri fluviu, urmează o etapă a doua în care spectacolul va fi completat cu grija pentru rezultat, în perspectiva calificării în optimi. Doar primele două din fiecare grupă merg mai departe, iar de acum nu mai e loc de greșeli în SuperCupa #jucămdeacasă.

Deschide cont online la Superbet și ține aproape jocurile din etapa a 2-a a SuperCupei #jucămdeacasă!

FC U Craiova - Univ. Craiova e derby-ul zilei în SuperCupa #jucămdeacasă

Cel mai așteptat duel al etapei cu numărul 2 este derby-ul oltean dintre două echipe rivale atât în fotbalul real, cât și în cel pe consolă. Favoriți sunt oaspeții, echipa din Liga a 3-a urmărind o mică răzbunare în lumea virtuală, până la tranșarea disputei pe dreptunghiul verde. Cotă 1,80 are Universitatea Craiova pentru victorie, la Superbet, în timp ce un succes al gazdelor este recompensat cu o cotă de 3,70. Cota pentru un egal în acest meci de gală este 3,50, dar cine se gândește la remiză, mai ales după ce s-a întâmplat în prima etapă? Ambele echipe au făcut furori și par să meargă la braț spre optimi. Universitatea Craiova a câștigat cu 5-0 în fața Dunării Călărași, iar FC U Craiova a învins-o pe Olimpia Satu Mare cu 4-0.

Pentru TG3+ în FC U Craiova - Univ. Craiova, pronostic foarte probabil în acest meci, Superbet oferă o cotă de 1,75.

Rapid vrea răzbunare după umilința cu Înainte Modelu

Giuleștenii continuă și în lumea virtuală chinul din viața reală. După un start de retur în care s-a îndepărtat de promovare și în care a fost salvată de KO prin gongul numit pandemie, Rapid nu se descurcă mai bine nici în eSport. În prima etapă din Grupa 2 a SuperCupei #jucămdeacasă, feroviarii au pierdut cu scorul de 4-0 în fața lui Înainte Modelu, echipă de care îi leagă amintiri frumoase în lumea reală. Asta pentru că împotriva micuței echipe din Călărași s-au întâmplat mari izbânzi din istoria recentă a vișiniilor. Pe 24 noiembrie 2018, rapidiștii și-au luat adio de la vechiul stadion printr-un Rapid – Îninte Modelu, scor 1-0, ultimul meci oficial de dinainte de dărâmarea arenei. Tot în acel meci, Daniel Pancu, unul dintre cei mai reprezentativi jucători din istoria clubului, s-a retras oficial din activitate. Pe consolă, lucrurile stau însă diferit, iar după acest 0-4, de marți seara, Rapid e favorită să ia toate punctele din duelul cu ACS Corbeanca.

Superbet oferă o cotă de 2,10 că Rapid o învinge pe Corbeanca în direct la ProX, de la ora 22:30. TG3+ în acest meci are o cotă de 1,50.

Mihai Leu și Benny Adegbuyi vor s-o facă sac de box pe Oțelul Galați 

Un alt meci foarte interesant se anunță cel din Grupa 6, în care se întâlnesc învinsele din etapa 1, Oțelul Galați și Dynamite Football. Moldovenii au pierdut la debut cu Reșita, scor 0-2, dar sunt favoriți și au o cotă de 1,80 că vor învinge divizia de fotbal a luptătorilor din Dynamite, și ei pierzători cu același scor în primul meci, dar de Popești Leordeni. La oaspeți „evoluează” două nume mari ale sporturilor de contact din România: Mihai Leu, fost campion Mondial la box și Benny Adegbuyi, cel mai bine cotat kickboxer al momentului. Ambii erau foarte puțin obișnuiți cu gustul înfrângerii, până la fotbalul pe consolă, dar promit că și la acest sport se vor îmbunătăți considerabil și vor deveni redutabili. 

Superbet îi oferă lui Dynamite Footballl o cotă de 3,85 că va câștiga meciul cu Oțelul Galați și 3,40 pentru un egal obținut.

Poli Timișoara – Dinamo, meci ca pe vremuri în Banat

Ultimul meci transmis azi live pe ProX, pe orar de fotbal sud-american, este cel dintre Poli Timișoara și Dinamo București, joc care contează pentru clasamentul Grupei 8. Ambele echipe au câștigat în primul meci, Timișoara cu scorul de 3-1 în fața lui Afumați, iar Dinamo cu 2-0 în fața lui AFC București. “Câinii roșii” sunt favoriți și în meciul vedetă al grupei și au o cotă de 1,80, pentru victorie. Un succes al lui Poli și egalul au aceeași valoare la Superbet: cotă 3,60. Dacă meciul pare prea echilibrat și vrei să ocolești pronosticul simplu, 1X2, atunci TG3+, la o cotă de 1,80, pare varianta perfectă. 

Victoria lui CS Afumați cu AFC București (cotă 1,50), a Farului Constanța cu Poli Iași (cotă 1,50), a lui ACS Poli Timișoara cu Corvinul Hunedoara (cotă 1,45) și a favoritei numărul 1 din SuperCupa #jucămdeacasă, Academica Clinceni, cu Mostiștea Ulmu (cotă 1,40) sunt alte meciuri cu probabilitate mare de reușită pe www.superbet.ro și pe aplicația de mobil. Vino online! Băieții joacă fotbal ca în zilele mari!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează