GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Impresioneaz-o cu cele mai frumoase flori online! 5 buchete care transmit toată dragostea ta

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 11:10 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 11:10

Un cadou este întotdeauna însoțit de efectul surpriză. Practic, surpriza este cea care aduce și mai multă valoare gestului și buchetului de flori pe care-l oferi. Ea e cea care lasă emoțiile iubitei să se manifeste în toată suita lor, și îi transmit un sincer ”Te iubesc!”

De ziua de naștere sau de ziua numelui, fie că este acasă ori la birou, că are o zi tristă sau este într-o dispoziție de zile mari, în toate găsești motiv de a-i oferi flori atunci când o iubești. 

Ei bine, dar ce buchete de flori ? Hai să vedem împreună semnificația lor și care sunt primele cinci buchete care vorbesc despre dragoste:

1. Buchete de trandafiri

De sute de ani, trandafirii sunt simbolul de necontestat al iubirii. Cu toții știm când să oferim unul sau mai mulți trandafiri, când să oferim trandafiri albi, roșii, sau roz. Un buchet de trandafiri este o variantă clasică de a spune „Te iubesc!”. Și este și o variantă sigură că mesajul a fost înțeles. Un ceva special va consta în mesajul însoțitor, sau în aranjamentul făcut. Dar trandafirul este, prin esența lui și prin tradiție, simbolul de nemodificat al dragostei. 

2. Buchete de orhidee

Orhideele sunt de departe un soi deosebit, și se califică instant pentru alegerea unui cadou cu totul și cu totul special. Cum buchetul de flori pe care îl dăruiești iubitei spune ceva despre dragostea ta, tot așa un buchet de orhidee va spune multe despre cum o vezi tu pe ea: specială. De asemenea, orhideele, prin chiar forma lor, dau o notă de eleganță și bun gust. Ele sunt expresia aprecierii pe care o ai față de ea. 

3. Buchete de lalele 

Lalelele sunt o altă variantă de a spune multe, printr-un simplu gest. De o eleganță și de o simplitate rare, lalelele diferă prin culoare: găsești lalele galbene, roșii, mov. Și tot prin culoare, ele personalizează mesajul pe care-l transmiți. O singură culoare pentru întregul buchet conține un mesaj clar, bine definit: lalelele roșii sunt asociate cu dragostea. Un mix de culori, în schimb, dă un plus de veselie, diversitate și dinamism. O combinație unică de culori va fi un mesaj al tău propriu pe care ea va trebui să-l descifreze la primirea buchetului. 

4. Buchete de bujori

Bujorii se înscriu, și ei, în categoria celor mai frumoase flori cu care să o impresionezi. Sunt flori splendide, aparte, care reunesc surpriză, frumusețe, atenție și grijă într-un cadou imposibil de uitat. Dacă alegi buchete de bujori, trebuie să știi că acestea sunt speciale prin însăși natura lor. Sunt flori care nu se înscriu în spectrul celor convenționale, și care ocupă imediat centrul atenției celei căreia i le oferi. Au un parfum aparte, care îi „șoptește” dragostea ta până în cele mai mărunte gânduri care o însoțesc. Bujorii sunt flori cu o mare încărcătură estetică, deci foarte apreciați pentru capacitatea lor de a purta mesaje cu mare încărcătură emoțională. 

5. Buchete de frezii

 

Freziile sunt florile primăverii. Dar dacă vrei să o impresionezi, nu ții atât de mult cont de anotimp, ceea ce va face din freziile oferite toamna un cadou deosebit. Prin forma lor elegantă și suplă, cu un parfum delicat, și culori din cele mai variate, freziile fac parte din categoria florilor cu care o vei impresiona. Cu un buchet de frezii, transmiți și cum o vezi pe ea: delicată, specială. Aceste flori demonstrează cât o apreciezi, și iubești. Buchetele de frezii vor fi mereu o formă hotărâtă și fermă de a-i spune: „Te iubesc!”.

Cu aceste sortimente de flori studiate, te poți gândi, simplu, să folosești serviciul de livrare flori Bucuresti, oferit de Băiatul cu flori, și să o surprinzi plăcut. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează