GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Înainte de ultimul turneu FIFA World Cup al lui Messi, adidas le arată fanilor că atunci când vine vorba de cel mai bun din toate timpurile, Impossible is Nothing

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2022 16:54 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2022 16:54

  • adidas prezintă "The Impossible Rondo" – o celebrare a carierei lui Lionel Messi la Cupa Mondială înaintea turneului final
  • Realizat folosind cele mai noi tehnologii din domeniul inteligenței artificiale și VFX, filmul combină imagini reale cu Messi jucând la precedentele Cupe Mondiale cu dubluri și fundal chroma pentru a crea o încălzire "imposibilă" înaintea primului meci al Argentinei de săptămâna viitoare.
  • Filmul "The Impossible Rondo" s-a lansat și poate fi vizionat de pe acest link:

Pentru a sărbători cariera celui mai mare jucător al lumii, Lionel Messi, înaintea Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar 2022™, adidas dezvăluie un nou capitol al poveștii Impossible is nothing odată cu lansarea "The Impossible Rondo". Filmul este visul la care fanii fotbalului din întreaga lume vor fi dornici să asiste – cel mai bun din toate timpurile într-o luptă cu el însuși timp de 18 ani și 5 turnee, cu tunsorile sale, tricourile cu Argentina și ghetele adidas.

Aducând la viață magia carierei lui Lionel Messi la Cupa Mondială, filmul a fost creat folosind cele mai recente progrese în domeniul inteligenței artificiale și VFX. Imaginile istorice și actuale ale lui Messi au fost folosite pentru a produce versiuni diferite, sub efectul “de-age”, de întinerire. Acesta a fost apoi aplicat pe dubluri pentru a permite aducerea la viață a conceptului vizual Messi versus Messi, care îl surprinde pregătindu-se pentru Cupa Mondială alături de versiunile sale din 2006, 2010, 2014 și 2018.

Înainte de ultimul turneu FIFA World Cup al lui Messi, adidas le arată fanilor că atunci când vine vorba de cel mai bun din toate timpurile, Impossible is Nothing

Împărtășind fanilor filmele “Family Reunion” și “The Impossible Rondo”, adidas va continua celebrarea familiei globale din lumea fotbalului pe tot parcursul turneului Cupei Mondiale cu momente emblematice ale jucătorilor, activări globale pe rețelele de socializare, dar și crearea "Al Rihla Arena" - o zonă oficială a fanilor adidas “pe teren” în Qatar.

Fanii pot viziona filmul la link-ul https://www.youtube.com/watch?v=_h6aWfAhiis și pot urmări toate acțiunile adidas din turneu la @adidas pe Instagram, Twitter și TikTok.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează