GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Încep grupele Ligii! Oferta de pariuri pentru meciurile de marţi din Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat marti, 19 septembrie 2023 12:46 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 12:51

Aşteptarea s-a încheiat! Astăzi începe călătoria spre Wembley, iar prima zi cu meciuri din grupele Ligii Campionilor aduce în prim-plan câteva partide care par a fi potrivite pentru etapele ulterioare ale competiţiei, dar aduce şi nume noi la „masa bogaţilor”. 

Toate meciurile din Liga Campionilor beneficiază de SuperAvantaj, SuperPariuri şi multe alte pariuri speciale. Vezi oferta pentru meciurile de marţi şi alege-ţi favoritele!

Pioli trebuie să schimbe

Debutul în grupele Ligii Campionilor vine la momentul cel mai nepotrivit pentru AC Milan. Cu doar câteva zile în urmă, echipa a suferit o înfrângere umilitoare în derby-ul cu Inter, încheiat cu un scor de 1-5.

Stefano Pioli se confruntă acum cu câteva decizii cruciale pentru a redresa echipa. Prima măsură pe care o ia este reintegrarea lui Fikayo Tomori în primul "11", englezul fiind suspendat în meciul anterior cu Inter.

În altă ordine de idei, Newcastle ajunge pe San Siro după ce a obținut doar a doua victorie în acest sezon din Premier League. Meciul de astăzi marchează, de asemenea, revenirea lui Sandro Tonali la Milano, acesta fiind transferat de la Milan chiar în această vară.

Vezi oferta de SuperPariuri pentru Milan – Newcastle şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet!

Spectacol în Grupa F

În aceeași grupă F, cunoscută și sub numele de "grupa morții", Paris Saint-Germain se pregătește să primească vizita echipei Borussia Dortmund, care vine după o victorie spectaculoasă în Bundesliga, 4-2 împotriva lui Freiburg.

După ce a obținut primele două victorii în noul sezon, în fața celor de la Lens și Lyon, PSG a suferit o înfrângere în etapa anterioară, chiar pe teren propriu, în confruntarea cu Nice.

Referitor la întâlnirile directe dintre cele două echipe, PSG a eliminat-o pe Borussia Dortmund în optimile Ligii Campionilor, în sezonul 2019-2020. În prima manșă, scorul a fost de 2-1 în favoarea Borussiei la Dortmund, dar PSG s-a impus la Paris cu 2-0.

Vezi oferta de SuperPariuri pentru PSG – Dortmund şi alege-ţi favorita!

Simeone revine la Roma

Lazio revine în Liga Campionilor după o absență de câțiva ani, și primul lor adversar este echipa antrenată de un fost jucător al clubului din Roma.

Între anii 1999 și 2003, Diego Simeone a evoluat în tricoul lui Lazio, contribuind la câștigarea titlului, Cupei Italiei, Supercupei Italiei și Supercupei Europei alături de echipa italiană.

Aceasta va fi a patra oară când Simeone se va confrunta cu fosta sa echipă în calitate de antrenor. În primul meci, din 2011, Lazio a învins echipa lui Simeone, Catania, cu scorul de 4-1. A fost și ultimul sezon în care tehnicianul argentinian a lucrat în Serie A. Un an mai târziu, pe banca lui Atletico Madrid, a eliminat-o pe Lazio din Europa League.

.Vezi oferta de SuperPariuri pentru Lazio – Atletico şi alege ce te inspiră!  

Jackpotul Grand de la Pragmatic Play: 3.511.581,45 lei vin la pachet cu SuperEmoții! “În seara aia n-am dormit.”

Promoție superbet cu sute de mii de premianți! Pariază pe Vocea României

Bucură-te de beneficiile Superbet Club! Un club pe măsura jocului tău

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close