GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  PONTURI PARIURI

Începe etapa a 2-a a grupelor de la Campionatul Mondial! Anglia - SUA, meciul vedetă de vineri! Trei PONTURI clare în duelurile de azi din Qatar

Articol de - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022 09:43 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2022 11:38

S-a tras cortina peste meciurile din prima etapă de la Campionatul Mondial, dar vestea bună pentru microbiști și pariori e că instant încep confruntările din runda cu numărul 2. Avem meniu tot cu patru meciuri pe zi și, așa cum v-am obișnuit, în fiecare zi avem cote bune de încercat la pariuri pe meciurile din Qatar.

Țara Galilor - Iran (12:00), Qatar - Senegal (15:00), Olanda - Ecuador (18:00) și Anglia - SUA (21:00) sunt cele patru meciuri programate vineri la Campionatul Mondial.

Deși au început diametral opus acest turneu final, între Țara Galilor și Iran e diferență doar de un punct după prima etapă. Iranienii au fost puși la colț de Anglia (2-6), în timp ce galezii au reușit să obțină, cu greu, o remiză în fața Statelor Unite (1-1). Pentru că americanii joacă acum cu Anglia, Țara Galilor are o șansă mare să ia o opțiune serioasă pentru calificare dacă se va impune azi.

Nu trebuie să ai studii superioare în fotbalul adevărat ca să-ți fi dat seama, după primele meciuri, că naționala Qatarului e cea mai slabă de la acest Mondial. Dacă nu ar fi fost țară gazdă, o astfel de echipă nu ar fi ajuns niciodată la un turneu final. Dincolo, chiar dacă și Senegal are tot 0 puncte după prima etapă, africanii au arătat bine spre foarte bine în multe momente ale meciului cu Olanda. Azi există o singură favorită în acest meci! De departe!

”Portocala mecanică” are șansa să ia biletele pentru fazele superioare, dacă va reuși să câștige duelul cu Ecuador. Pe ecuadorieni i-am văzut în fața Qatarului, dar la cât de slabi sunt qatarezii e greu să-ți faci o impresie despre valoarea reală a Ecuadorului. Olanda s-a trezit greu cu Senegalul, dar probabil că acum fotbaliștii lui Van Gaal vor intra mult mai hotărâți să rezolve rapid meciul.

Confruntarea vedetă a zilei de azi e Anglia - SUA. Cu un succes azi, englezii au rezolvat rapid soarta calificării, dar americanii sunt la alt nivel față de Iran. SUA a controlat aproape tot jocul cu Țara Galilor, dar la final a fost nevoită să se mulțumească doar cu o remiză. Pentru că au avantajul de a juca după adversarele din grupă, americanii pot rămâne în grafic dacă bifează minimum același rezultat ca la partida Țara Galilor - Iran.

Trei COTE de azi pentru Super Mondial:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează