GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Începe săptămâna de pariuri! Fiecare zi e super în anul marilor competiții

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 13:01 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 13:01

E timpul să trecem în revistă evenimentele sportive de top ale săptămânii. De luni până joi, bucură-te de cele mai tari meciuri și intră în atmosfera lui 2024, anul Supercompetițiilor. Săptămâna aceasta este despre cupele din Europa, așa că startul e promițător.

Nu ai cont la Superbet? Deschide unul acum și bucură-te de Oferta de Bun-Venit!

E timpul cupelor

Luni, în Cupa Angliei se joacă disputa dintre Wigan și Manchester United. În topul echipelor cu cele mai multe cupe din palmares, United se află pe locul 2 cu 12 reușite, după Arsenal care a câștigat de 14 ori. Cupa Angliei promite spectacol odată cu fiecare dispută programată. Doar e cea mai veche competiție fotbalistică din lume, cu primul episod datând din sezonul 1871-1872. Poate că diavolii roșii nu sunt în cea mai bună formă și, în campionat, sunt abia pe locul 8, însă adversarul este ușor. Wigan e pe locul 18 în a treia ligă din Anglia. Toți ochii sunt pe acest meci și mai ales pe Erik ten Hag: e șansa lui să demonstreze că cele 31 de puncte adunate de United după 20 de meciuri în Premier League sunt doar o scăpare, ceva ce poate fi remediat până la finele sezonului.

Cotele Superbet pentru Wigan – Man. United sunt chiar aici, la un click distanță!

Marți, Cupa Italiei și Cupa Ligii Angliei sunt în prim plan. Fiorentina – Bologna se joacă în sferturile de finală ale cupei din Cizmă. Bologna s-a calificat după un surprinzător 2-1 contra lui Inter, în vreme ce Fiorentina a câștigat, scor 3-2, cu Parma. Continuă Bologna seria rezultatelor surprinzătoare? În Cupa Ligii Angliei, Chelsea întâlnește pe Middlesbrough în deplasare, în meciul tur din semifinale. Returul se joacă pe 23 ianuarie. În vreme ce Albaștrii sunt favoriți clari (cota 1.57 la Superbet), Middlesbrough pare că s-a resemnat. O victorie de partea lor ar fi o reușită surprinzătoare. Nu au mai ajuns în finală din sezonul 2003- 2004, când se și impuneau și câștigau trofeul.

Miercuri și joi, atenția se îndreaptă spre Cupa Greciei (returul optimilor), Cupa Italiei (sferturile), Cupa Portugaliei (optimile) și, din nou, Cupa Ligii Angliei (a doua semifinală, meciul tur: Liverpool - Fulham). Toți ochii sunt însă pe semifinalele Super Cupei Spaniei, unde miercuri e programat El Derby madrileño dintre Real Madrid și Atletico Madrid. Joi, Barcelona are confruntarea cu Osasuna.

La Superbet poți găsi cele mai caliente cote pe competiția iberică. Verifică oferta, aici!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează