GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Indian Wells – “Al 5-lea Grand Slam al anului”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 octombrie 2021 00:16 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 00:16

Turneul din California va alinia la start jucători de clasă mondială, atât pe tabloul feminin, cât și pe cel masculin. Simona Halep, Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Iga Swiatek, Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev, Andy Murray, dar și câștigătorii US Open, Emma Răducanu și Daniil Medvedev, vor fi actorii principali ai ediției din acest an a Turneului de la Indian Wells, considerat a fi al 5-lea Grand Slam.

Simona Halep, posibil duel cu Emma Răducanu

Fostul nr.1 mondial poate da peste revelația acestui sezon de tenis, jucătoarea britanică de origine română, Emma Răducanu. În vârstă de doar 18 ani, Emma a reușit să cucerească primul Grand Slam al carierei, US Open, fără să cedeze niciun game. De partea cealaltă, Simona Halep s-a oprit în optimi la Flushing Meadows, după înfrângerea în 2 seturi la Elina Svitolina, 6-3, 6-3.  Sportiva noastră va intra direct în turul II la Indian Wells, unde va da peste câștigătoarea duelului dintre Marta Kostyuk (Ucraina, 58 WTA) și Shuai Zhang (China, 48 WTA). Simona va pleca așadar, din postura de favorită certă în primul ei joc la Indian Wells, indiferent de adversara care îi va ieși în cale. Va urma apoi, aproape sigur, meciul împotriva campioanei de la US Open, Emma Răducanu care, în mod normal, nu are cum să rateze calificarea din turul II. Halep nu a avut sorții de partea ei și are parte de un tablou destul de complicat, chiar dacă va trece de campioana de la US Open. Elina Svitolina (Ucraina, 7 WTA), Belinda Bencic (Elveția, 10 WTA) sau Iga Swiatek (Polonia, 4 WTA), se numără printre cele mai grele nume care îi pot ieși în cale Simonei.

Iată principalele favorite pentru Turneul Feminin de la Indian Wells

Betano:

  • Garbine Muguruza – 10.00
  • Iga Swiatek – 12.00
  • Emma Răducanu – 12.00
  • Karolina Pliskova – 15.00

……

Campionul US Open, Daniil Medvedev, favorit și la Indian Wells

Daniil Medvedev (Rusia, 2 ATP) a reușit să câștige primul turneul de Grand Slam al carierei, tot pe pământ american, la Flushing Meadows. După un parcurs aproape perfect, rusul în vârstă de 25 de ani l-a devansat clar în finală pe multiplul campion, Novak Djokovic, scor 4-6, 4-6, 4-6. Daniil va intra direct în turul II în competiția din California, unde va da peste câștigătorul partidei dintre Mackenzie McDonald (SUA, 57 ATP) și James Duckworth (Australia, 55 ATP). Tabloul competiției îi poate scoate adversari redutabili în față principalului favorit. Andrey Rublev (Rusia, 5 ATP), Matteo Berrettini (Italia, 7 ATP) sau Denis Shapovalov (Canada, 13 ATP) se află printre cei mai grei adversari peste care campionul de la US Open poate da în rundele următoare. Campionul en-titre de la Indian Wells, Dominic Thiem (Austria, 8 ATP) este ținut pe margine de o accidentare, iar în luna august a anunțat ca va rata restul sezonului.

Iată principalii favoriți pentru Turneul Masculin de la Indian Wells

Betano:

  • Daniil Medvedev – 3.75
  • Alexander Zverev – 5.00
  • Stefanos Tsitsipas – 6.00
  • Matteo Berrettini – 10.00
  • Andrey Rublev – 12.00

În plus, pe Betano poți miza pe break-uri, duble greșeli, cel mai rapid serviciu, medie viteză serviciu, pe durata meciului sau a setului, precum și pe numărul de ași al tuturor partidelor de la Indian Wells! Mai mult, dacă pronosticul tău nu este în ofertă, poți oricând să folosești funcția “Cere un pariu”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează