GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Indicii pentru anul viitor

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2018 11:12

Puncte pentru Hülkenberg în Mexic și gânduri pentru sezonul 2019 și pentru cum va fi noua mașină

"Mexic e unul dintre acele locuri cu o atmosferă specială", spunea Nico Hülkenberg înaintea cursei de duminică. "Circuitul e destul de vechi, poartă cu el multă istorie. Când vizitezi pista, simți conexiunea cu automobilismul, cu cursele, ca în locuri similare precum Interlagos sau Silverstone. E ceva ce îmi place mult", adăuga el, descriind apoi provocările pe care le propune Autódromo Hermanos Rodríguez.

Nico a vorbit despre faptul că e greu de negociat, find situat la altitudine de peste 2.000 de metri. Aceasta duce la o pierdere de putere din cauza densității scăzute a aerului. Știa germanul de ce îi place în Mexic, el reușind să încheie cursa pe poziția a 6-a! La fel ca la Austin, cu o săptămână înainte, și ca în alte 3 întreceri: Bahrein, China și Marea Britanie. "Vom lua pe rând cursele rămase, încercând să punctăm amândoi în fiecare weekend". În Mexic nu a fost posibil, Carlos Sainz fiind nevoit să abandoneze în turul 30 din cauza unei probleme mecanice. Pentru spaniol, Marele Premiu de duminică fusese în prilej de a se întâlni cu un public prietenos. "Cum ei vorbesc spaniola, sunt susținut destul de mult în Mexic, eu așa simt".

În încheiere, Nick Chester, directorul tehnic, a punctat că Renault trebuie să reducă diferența față de cei situați înaintea lor în clasament – "și pentru asta va fi pregătită mașina de anul viitor". Până la anul, Renault se menține pe locul al 4-lea la constructori, distanțându-se de urmăritori după cursa de ieri. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează