GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Insuflă-i celui mic pasiunea pentru sport

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021 15:11 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 11:13

Pasiunea pentru sport se cultivă de mic, iar satisfacția pe care fiecare o are este una de neegalat. Fie că urmează să facă un sport de performanță sau mai degrabă de hobby, cel mic al tău merită să aibă parte de cele mai comode haine atât la antrenamente, cât și în timpul liber.

Iar cum sărbătorile se apropie, cât de frumos ar fi să primească în ghetuțe sau sub brad produse pe care să le îndrăgească și să le poarte cu mândrie peste tot?

Produse Jordan pentru baschet și lifestyle

Avem azi pentru tine 7 recomandări de produse Jordan pe care să le cumperi pentru fetița sau pentru băiețelul tău. Însă nu uita că și mamele și surorile s-ar bucura de un așa cadou; și, de ce nu, poți să cumperi ceva chiar și pentru tine!

Insuflă-i celui mic pasiunea pentru sport

1. Pantofi sport

Iar când spunem pantofi sport ne referim atât la cei pentru baschet, cât și la cei de purtat zi de zi.

Cei special creați pentru a practica baschet au o mulțime de calități care îi ajută să devină printre preferații celor mici, deoarece îi ajută să optimizeze viteza și forța în atac. Pe lângă acest lucru, pantofii sport Jordan au amortizoare la călcâi și talpa din cauciuc rezistent și aderent.

Când ne referim la cei de purtat zi de zi, vorbim despre aceia pe care-i ai tu, doar că în varianta în miniatură. Și astfel poți avea matching shoes cu cel mic atunci când ieșiți la plimbare împreună.

2. Șosete

Șosetele sunt cele care însoțesc picioarele zi de zi și care le îmbracă pentru a le apăra de impactul cu pantofii.

Cele de la Jordan sunt special concepute pentru micii baschetbaliști, dintr-un material cu nervuri și de cea mai mare calitate. Totul pentru ca ei să se poată desfășura în voie pe teren. Ele vin în seturi de câte trei, pentru fiecare zi de antrenament.

3. Căciuli și mănuși

Vremea rece e aici, așa că ce cadou mai inspirat decât o căciulă călduroasă și mănuși la fel poți să faci?

Iar dacă cel mic folosește un smartphone, mănușile sunt perfecte pentru el, deoarece pe două degete au terminații contrastante, din material cu nervuri, care îl vor ajuta să manevreze ușor device-ul. Aplicația reflectorizantă de pe căciulă îi ajută pe cei mici să fie mai în siguranță și mai vizibili pe timp de noapte în special.

Pasionații de ski pot primi și ei mănuși special concepute pentru acest sport, dintr-un material rezistent și călduros, cu elastic în zona încheieturii și manșete duble.

4. Pantaloni

Pantalonii sport sunt perfect atât pentru antrenamente, cât și pentru purtat la plimbare. Depinde doar de cel mic unde vrea să-i ia. Având regular fit, cu o bandă elastică și accesorizați cu elastic, sunt atât de confortabili încât cu greu se va despărți de ei.

Designul uni sau cu print îi va face atractivi, pentru că se potrivesc mai multor outfituri. Buzunarele nu lipsesc nici ele, să poată ține lucrurile importante la îndemână.

5. Hanorace

Cei mici nu au cum să nu iubească hanoracele! Pentru că pe lângă că sunt fashion, îi vor proteja și de frig în zilele și serile răcoroase. Iar dacă au și buzunare, i-au cucerit din prima!

Cele de la Jordan sunt confecționate din material moale, unele chiar dublate cu fleece și cu print-uri atât pentru fetițe, cât și pentru băieți. Indiferent de vârstă, fiecare trebuie să aibă un hanorac în garderobă!

6. Bluze

Bluzele Jordan sunt fashion și trendy, iar cei mici le vor purta cu mare drag, deoarece vor scoate în evidență orice outfit. Cu decolteu rotund la baza gâtului, bluzele sport sunt atât de confortabile încât își vor dori câte una pentru fiecare zi a săptămânii, iar tu vei fi cel mai fericit pentru că nu va trebui să cauți în multe locuri haine care să le fie pe plac.

7. Rucsaci

Rucsacii sunt cele mai versatile genți, care se potrivesc la fel de bine ambelor sexe. Ei sunt folosiți la școală, la antrenamente sau în călătorii deopotrivă, așa că investește într-unul de calitate pe care să nu îl schimbi la câteva luni după achiziție!

Cu sau fără buzunar de laptop, un rucsac Jordan va satisface și cele mai pretențioase gusturi ale celor mici. Asta pentru că au buzunare pentru toate lucrușoarele mai mici sau mai mari.

Buzunarele din exterior sunt securizate cu fermoar și în acest fel cu toții puteți sta liniștiți din acest punct de vedere.

Pasiunea pentru sport se întreține de mic, atât prin atitudine, cât și prin îmbrăcăminte. Alege cele mai bune produse pentru cei mici din viața ta și vei vedea cât de recunoscători îți vor fi în timp! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează