GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Inter, Lyon, PSV și AEK Atena au cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 august 2023 12:15 / Actualizat sambata, 19 august 2023 12:15

Meciuri de top în campionatele tari din Europa, dar și în Liga Campionilor, iar cele mai mari cote din lume sunt la Mozzart Bet!

Inter – Monza (ora 21:45) cota 1.45

Astăzi începe Serie A, iar Inter vrea revanșa în acest sezon după ce în stagiunea precedentă a ratat titlul. Napoli a dominat campionatul, dar Lautaro și compania pornesc cu prima șansă pentru ‘scudetto’, conform bookmakerilor Mozzart Bet.

În această seară, la debut, Inter are un meci facil pe San Siro împotriva celor de la Monza. Inzaghi i-a adus pe Thuram și pe Cuadrado în această vară, doi jucători importanți cu care speră să câștige titlul. Diferența de valoare este evidentă în favoarea gazdelor, chiar dacă în sezonul trecut nu au reușit să îi învingă nici pe teren propriu.

Inter are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet

Premii de 15.000 de euro în turneul Mojito Dance! Joacă acum! 

Lyon - Montpellier (ora 20:00) cota 1.90

Olympique a început sezonul în Ligue 1 cu o înfrângere, 1-2 la Strasbourg, iar forma recentă nu pare deloc bună. Lyon a pierdut și toate amicalele importante din această vară, cu Manchester United, Celta Vigo, Crystal Palace, dar și cu modesta Molenbeek din Belgia. 

Totuși, în această rundă, având și aportul fanilor din tribune, gazdele au prima șansă să se impună, mai ales că au și câștigat 3 dintre ultimele 4 întâlniri directe cu Montpellier. Lopes și Lovren rămân însă accidentați la Lyon

Cea mai mare cotă din lume pe victoria lui Lyon este la Mozzart Bet

AEK Atena – Dinamo Zagreb (ora 21:45) cota 2.00

Ultimul duel din turul al treilea preliminar din Liga Campionilor îi găsește pe greci cu un picior în play-off după victoria cu 2-1 din Croația. După ce meciul tur a fost amânat din cauza incidentelor din oraș, AEK s-a impus dramatic la Zagreb, cu un gol marcat în minutul 90. Mai mult, au fost și conduși la pauză.

Acum, grecii au nevoie doar de o remiză pe teren propriu, acolo unde pierd extrem de greu, fiind recunoscuți pentru rezultatele de acasă. AEK este favorită chiar să câștige și partida retur de diseară.

AEK Atena are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet

 La Mozzart Bet plouă cu premii și în luna august! Joci și primești Free Bet !

Vitesse - PSV (ora 19:45) cota 1.60

PSV a început extraordinar noul sezon, după ce a câștigat Supercupa Olandei împotriva campioanei Feyenoord. Mai mult, a învins-o pe Utrecht în prima rundă din Eredivisie, iar în preliminariile Ligii Campionilor a trecut cu o victorie dublă de Sturm Graz, 4-1, respectiv 3-1 în deplasare.

Tot în deplasare joacă și astăzi, iar duelul nu este unul lejer. Totuși, forma arătată până acum le dă mare încredere oaspeților pentru o nouă victorie în campionat, diferența de valoare fiind clar în favoarea lor.

PSV are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet

La Mozzart Bet ai bonus de până la 1750 RON pentru primele trei depuneri!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează