GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Întreținerea BMW-ului - Tot ce trebuie să știi

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 16:29 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 16:29

Există multe motive pentru care deținerea unui BMW este o experiență specială. Puterea pe care o emană în combinație cu calitatea construcției și caracteristicile de lux, nu sunt comparabile cu orice mașini din industria auto, ceea ce o face alegerea numărul unu pentru toți cei care sunt entuziaști de autovehiculele germane.

Cu toate acestea, la fel ca orice mașină, aceasta trebuie întreținută corespunzător. Astăzi, Bro Cars Solutions vorbește despre un program general de întreținere și la ce să fiți atenți la BMW-ul dvs, indiferent dacă dețineți un SUV din seria 3, X-line sau o mașină de performanță M.

Mai mult, Bro Cars Solutions îți oferă și un service auto dedicat BMW unde îți poți repara mașina ori de câte ori se strică.

Un program de întreținere de bază BMW:

Inspecții la motor: la fiecare 30.000 de km

Schimbări de ulei: la fiecare 10.000 de km

Lichid de frână: la fiecare 30.000 de km

Bujii: BMW are diferite intervale recomandate în funcție de tipul de motor

Curele de distribuție și lanțuri: la fiecare 60.000 - 70.000 de km

Înlocuirea lichidului de răcire: la fiecare 65.000 de km

Inspectii motor:

Bro Cars Solutions recomandă o inspecție completă a motorului la fiecare 30.000 de km. O astfel de inspecție include verificarea oricăror componente ale motorului pentru eventuale scurgeri și uzuri, care pot fi mai complexe decât o verificare vizuală normală. La Bro Cars, tehnicienii certificați sunt capabili să efectueze cu atenție o inspecție adecvată a BMW-ului dumneavoastră.

Schimbări de ulei:

Deoarece motoarele BMW sunt orientate spre performanță și economie, producătorul folosește metode îmbunătățite de distribuție a uleiului, cum ar fi sistemul VANOS, pentru a maximiza eficiența motorului dumneavoastră. Când programul de schimbare a uleiului nu este respectat corect, este posibil ca motorul dumneavoastră să ardă uleiul sau să aibă probleme cu sistemul său de presiune în carter.

Lichid de frână:

Păstrați-vă pe dumneavoastră și pe ceilalți în siguranță pe drum, spălând și schimbându-vă lichidul de frână la fiecare 30.000 de km. 

Bujii:

Bujiile sunt esențiale pentru orice motor cu ardere. Aprinderea continuă a amestecului de benzină și aer din interiorul cilindrilor le supune unor forțe excesive care provoacă murdărire sau uzură în timp. Deși intervalele de schimbare a bujiilor sunt specifice motorului BMW, întreținerea acestora este esențială pentru a evita aprinderea greșită. 

Înlocuirea lichidului de răcire:

Ultimul lucru pe care vrei să i se întâmple BMW-ului tău este supraîncălzirea motorului. Prin urmare, asigurați-vă că termostatul, radiatorul, furtunurile și miezul încălzitorului funcționează corect. Ori de câte ori înlocuiți una dintre aceste componente, service-ul BRO Cars Solutions recomandă schimbarea lichidului de răcire. În afară de asta, fiecare 65.000 de km este un interval adecvat pentru înlocuirea lichidului de răcire. Dacă nu sunteți sigur de starea sistemului dvs. de răcire, puteți oricând să contactați Bro Cars Solutions.

Fiți conștienți de alte nevoi de servicii

Deși acestea sunt cele mai importante aspecte de întreținere BMW, ar trebui să vă așteptați întotdeauna la alte servicii necesare pentru mașina dvs., în funcție de utilizare. Anvelopele, frânele și suspensiile sunt doar câteva exemple. Sună puțin copleșitor? Nu vă faceți griji! Ori de câte ori vă aduceți BMW-ul la unitatea Bro Cars Solutions, vor avea grijă de mașina dvs.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează