GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Irlanda de Nord - România: Închidem grupa cu o victorie? Cotă mărită la 75 pentru un succes al „tricolorilor”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 12:39 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 18:20

Irlanda de Nord - România se joacă miercuri, de la 21:45, într-o partidă care va închide actuala ediție de Liga Națiunilor. ”Tricolorii” sunt obligați să câștige pentru a mai spera la urna a 2-a la tragerea la sorți a preliminariilor pentru CM 2022.

România n-a jucat cu Norvegia, așa că merge odihnită în deplasarea din Irlanda de Nord. Irlandezii au patru înfrângeri consecutive, iar singurul punct obținut în grupă este cel cu România, de pe Arena Națională, 1-1. Selecționata lui Baraclough a pierdut, runda trecută, în Austria, 1-2, asta după ce irlandezii au ratat dramatic și calificarea la EURO 2020, fiind învinși în prelungiri de Scoția, 1-2.

”Tricolorii” au trei înfrângeri consecutive în meciurile oficiale și speră să oprească seria rea în Irlanda de Nord. România și-a refăcut moralul în partida amicală cu Belarus, câștigată cu 5-3, după ce, la pauză, conduceam cu 5-0, și merge la Belfast doar cu gândul la cele trei puncte. Pariorii pot profita dacă România obține o victorie, un bookmaker important oferind cota 75 pentru un succes (detalii AICI)!

  • România n-a câștigat niciodată la Belfast (2 înfrângeri și 1 egal);
  • Dacă UEFA oferă 3-0 pentru România în meciul cu Norvegia, ”tricolorii” pot termina pe locul 2 grupa;
  • Irlanda de Nord nu ne-a mai bătut din 1985;
  • Ultimele două întâlniri directe s-au terminat la egalitate.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul României a fost mărită la 75, în loc de 2,45. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 375 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
strickland
strickland  •  18 Noiembrie 2020, 17:59

Romania - Belarus nu a fost 5-0 la pauza, ci 4-0.

badeadorian
badeadorian  •  18 Noiembrie 2020, 11:45

Ce experienta in fotbal indeamna sa fie postata constatarea ''România n-a jucat cu Norvegia, așa că merge odihnită în deplasarea din Irlanda de Nord. '' ?????. De unde scoateti perlele ? Adica nu exista recuperare fizica la nivel de ECHIPA NATIONALA , de la un meci la altul ??? Avem impresia ca se joaca la nivel campionat satesc cu betie crunta timp de doua zile dupa meci jucat ??? Asta fie la bucurie sau necaz ... Si sa intelegem ca Irlanda de Nord nu este odihnita !!!!

whiteredarad
whiteredarad  •  18 Noiembrie 2020, 05:59

Logic, nu ar fi sa castigam, nu am putut-o face nici la Bucuresti. In plus Radoi schimba formulele de echipa...(" ca si chilotii"), de unde omogenitate, continuitate, scheme ?. Dar, Romania joaca uneori bine, cind are " cutitul la os", exista resurse. Problemea este apararea , mereu alta, mereu nesigura,si ca nu toti fac ambele faze. Dar, cu sansa, cu sacrificiu, cu o formula de echipa echilibrata ( sa avem , spre exemplu 5-6 jucatori buni la jocul aerian, in careu, nu doar...pitici, ce nu pot face faza defensiva), plus un atac rapid, pe contre....putem face surpriza. Eu as merge pe ...egal,. ca noi ne multumim ca " e bine si asa, bine ca nu-i mai rau". Sint curios sa vad structura echipei, implicarea, si arbitrajul ( factor extrem se important...ati vazut aseara, la tineret...era sa ne termine). Hai Romania !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează