GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

IT-SH.ro ofera laptopuri şi calculatoare sh la preţuri imbatabile

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 12:00 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 14:53

Cei care sunt în căutare de calculatoare SH şi alte echipamente IT la mâna a doua pot apela cu încredere la magazinul online It-Sh.ro care, în această perioadă ofera si produse cu preturi la reducere.

Pentru că este începutul toamnei şi şcoala si-a deschide porţile – indiferent că în discuţie intră cursuri online sau cursuri clasice – IT SH este locul spre care elevii, părinţii acestora şi cadrele didactice îşi pot îndreptaatenţia. 

Magazinul online este specializat în vânzarea de laptopuri, calculatoare, staţii de lucru, dispozitive pentru gaming, imprimante şi copiatoare, videoproiectoare, servere şi alte componente hardware – toate second hand, dar în stare excelentă de funcţionare. 

IT SH pune în vânzare laptopuri refurbished şi computere de la cele mai importante brand-uri în domeniu, care produc dispozitive IT la care primează calitatea şi performanţă ridicată. Câteva dintre acestea sunt: Dell, Acer, IBM, Fujitsu Siemens, HP şi Lenovo. Ofertele se adresează tuturor, indiferent de bugetul deţinut, de la cei care doresc să achiziţioneze un calculator Pentium 4 sau Dual Core şi până la cei interesaţi de dispozitive de ultima generaţie cu procesoare Intel Core i5 sau i7.

Avantajele pe care le oferă calculatoarele SH şi alte produse IT la mâna a doua

Toate produsele comercializate de IT SH provin din ţări europene precum Olanda, Germania sau Anglia, fiind stocuri refurbished sau nevândute. Diferenţa dintre un laptop/calculator refurbished şi unul SH constă în faptul că cel din prima categorie vine la pachet cu sistem de operare preinstalat Windows Refurbished, pe când cel SH nu are instalat niciun sistem de operare. În funcţie de preferinţe, clienţii pot alege un laptop sau calculator cu unul dintre următoarele sisteme de operare preinstalate: 7 Home, 7 Pro, 10 Home sau 10 Pro.

IT SH asigură calitate şi stare perfectă de funcţionare a produselor

Indiferent din ce categorie fac parte, toate dispozitivele IT vândute de IT SH sunt curăţate şi testate, înainte de a fi puse la dispoziţia clienţilor, de către o echipă de specialişti. Este adevărat că produsele second hand pot prezenta mici imperfecţiuni şi urme de uzură, însă acestea sunt insesizabile şi nu afectează în niciun fel starea de funcţionare. 

Metodele de plată sunt în avantajul clientului

Pe lângă plata numerar şi cea cu cardul, IT SH acceptă şi plata în rate a dispozitivelor cu Card Avantaj. În plus, persoanele juridice şi persoanele fizice autorizate au posibilitatea de a închiria echipamentele de care au nevoie în cazul în care nu dispun de un buget suficient de mare pentru a le achiziţiona.

Produsele beneficiază de termene extinse de garanţie

Toate produsele vândute beneficiază de garanţia de conformitate standard de 6 luni, la care IT SH adăugă în plus garanţie comercială. Termenul acesteia variază în funcţie de produs, după cum urmează:

  • 60 de luni garanţie pentru laptopuri, calculatoare, monitoare, încărcătoare, imprimante, servere, videoproiectoare şi echipamente POS – toate din categoria SH;
  • 24 de luni garanţie pentru toate produsele din categoria refurbished;
  • 3 luni garanţie pentru bateriile second hand de laptop.

În concluzie, IT SH este magazinul cu cele mai accesibile preţuri pentru dispozitive IT second hand. Pe lângă acest aspect, magazinul online comercializează doar produse ale unor branduri de top din industria IT. Toţi cei care au nevoie de un laptop sau de alt produs din acest domeniu şi pun accent pe profesionalism şi calitate pot consulta oferta disponibilă pe site-ul IT-SH.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează