GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Jante din aliaj și oțel pentru Audi

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 18:32 / Actualizat luni, 16 mai 2022 18:32

Pe lângă aspectul pe care jantele îl îmbunătățesc considerabil la un autoturism, acestea au un rol mult mai important, și anume acela de a susține forma intactă a anvelopei, pentru a oferi protecție și siguranță în orice călătorie cu mașina.

Ce trebuie să ai în vedere atunci când alegi jantele pentru mașina ta?

În primul rând trebuie să știi că jantele pot fi din oțel sau din aliaj. Jantele din oțel sunt mai ieftine de achiziționat și mai ușor de întreținut, fiind posibilă repararea lor și revopsirea fără a se observa că s-a intervenit asupra lor. Ca și dezavantaje avem greutatea lor și ventilarea improprie a sistemului de frânare. Jantele din aliaj sunt mai ușoare și oferă o aerisire mai bună a sistemului de frânare, ceea ce duce la creștera popularității lor printre șoferi. Acestea se găseau inițial deja instalate pe mașinile de lux, ceea ce dădea impresia că sunt foarte scumpe, însă acum se găsesc de la diferiți producători în game variate de preț, accesibile oricărei persoane. Fie că alegi jante aliaj Audi sau jante aliaj pentu alte modele de autoturisme, vei găsi la prețuri accesibile. Este foarte important ca jantele să respecte caracteristicile recomandate în cartea mașinii pentru o funcționare optimă a acesteia și pentru a se evita apariția unor probleme tehnice. 

Audi – mașini cu stil

Unul dintre cei mai populari producători de mașini, colosul Audi, este reprezentarea perfectă a calității germane. Producător de mașini de lux, Audi cucerește lumea cu modele impresionante de peste 100 de ani. Ei produc autoturisme destinate celor care își doresc confort și care iubesc tehnologia. Autoturismele Audi sunt fiabile și extrem de calitative tehnic, iar designul este unul impecabil. 

Poți recunoaște oricând calitatea în aceste autoturisme,începând de la jante Audi, la motorizare și design interior. Despre Audi poți afla multe curiozități, printre care faptul ca a fost prima mașină germană care a creat modelul cu volan pe partea stângă, până la el toate mașinile germane aveau volanul centrat, în plus a fost primul care a realizat crash test pe modelele lui, lucru devenit ceva obligatoriu acum înainte de a lansa pe piață un model și a fost primul producător de mașină hibrid.

De unde cumpărăm jante de calitate pentru Audi?

Atunci când dorești să faci o îmbunătățire a mașinii de obicei începi cu jantele. Acestea trebuie alese conform caracteristicilor adecvate fiecărui model de mașină în parte. Poți să alegi jante din oțel sau din aliaj din magazinele online. De exemplu, janta.ro dispune de un configurator virtual de jante cu ajutorul căruia poți găsi simplu și rapid janta adecvată autoturismului tău. 

Pentru asta este necesar să cauți după marcă, model, anul de fabricație și motorizarea autoturismului, iar rezultatele căutării vor fi doar jante 100% compatibile pentru mașina selectată. În plus, poți vedea în timp real cum arată jantele pe mașină, asta fără a le cumpăra, cu ajutorul configuratorului 3D existent pe site. Iar dacă îți comanzi jante de pe site și plătești comanda online cu cardul, poți opta pentru programare la unul dintre cele peste 230 de service-uri partenere janta.ro din întreaga țară. Ce trebuie să știi despre janta.ro este că acest magazin este magazinul online oficial al producătorului de jante Alcar, care este lider de piață în fabricarea și comercializarea de jante aftermarket din Europa. Vei găsi astfel în acest magazin online jante din aliaj AEZ, Dezent și Dotz, precum și jante din oțel Alcar. 

Alege cele mai potrivite jante pentru mașina ta, deoarece acestea sunt extrem de importante pentru că minimizează frecarea în timpul mersului, influențează foarte mult modul în care mașina se comportă în trafic și felul în care alte piese din structura sa se uzează. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close