GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Joci fără frică, pe finala "mică". Ai o surpriză de la Casa Pariurilor!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2021 16:38 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 16:49

Azi joci la Casa Pariurilor pe finala Europa League, Villarreal - Manchester United, iar dacă biletul tău este pierzător, primești bani înapoi! #casafiebine, indiferent ce se întâmplă pe teren, la duelul dintre Unai Emery și Ole Gunnar Solskjaer. Grăbește-te, promoția online e disponibilă doar astăzi!

Pe casapariurilor.ro, înveți repede care-i "mersul": ei joacă, noi plătim, tu CÂȘTIGI! Culmea, chiar și cu biletele pierzătoare. Cu 30% mai mult, fiindcă jucătorii de Casă au avantaje zi de zi, dacă stau conectați în app. Regulile sunt simple și nu trebuie să mergi la Școala de Pariuri ca să le înțelegi.

Biletul tău de miercuri trebuie să conțină un pariu pe meciul din finala Europa League. Dacă miza ta este cuprinsă între 20 și 100 de lei, atunci biletul respectiv intră automat în promoție. În cazul în care biletul este pierzător, primești automat înapoi 30% din miză, sub formă de cash.

Joci fără frică, pe finala

Cu cât joci mai multe bilete, cu atât ești mai sigur că nu te poate "lovi" ghinionul! Contul tău de joc se umple indiferent de rezultat, așa că nu rata ocazia să joci cu risc minim pe finala UEL!

"Ne luptăm cu echipa care a fost favorită la câştigarea trofeului încă de când a fost eliminată din Champions League! Manchester United formează o echipă grozavă, cu jucători de top, în special în atac. Noi ne vom face jocul nostru şi vom fi o echipă, ca şi până acum", a declarat Dani Parejo, unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Villarreal. Ți-ai ales favorita? Hai, pariază fără frică!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează