GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Jocuri noi la Unibet cu RTP 98%

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 13:44

Cu o experiență de 22 de ani pe piața jocurilor de noroc, Unibet (Licența nr. L1160657W000330 emisă de ONJN, valabilă până la data de 31.08.2026) este un brand foarte apreciat în toate cele peste 100 de țări în care oferă pariuri sportive, jocuri de cazino, bingo și poker online de cea mai bună calitate, în deplină siguranță și legalitate. 

Unibet este brandul reprezentativ al Grupului Kindred, companie ce a lansat în 2018 Vlad Cazino, primul cazino online cu specific 100% românesc. Printre argumentele cu care Unibet a reușit să țină aproape milioane de clienți din întreaga lume se numără și capacitatea extraordinară de a oferi jucătorilor exact ceea ce își doresc, la momentul potrivit.

Cea mai nouă promoție marca Unibet este una dedicată celor pasionați de sloturi, care au acum șansa să joace 5 din titlurile preferate cu un RTP crescut la 98%. Incredibil, nu? Click aici pentru toate detaliile.

 

Este vorba de sloturile Butterfly Staxx, Guns N’ Roses, Fruit Shop, Reel Rush și Twin Spin produse de NetEnt, care, începând de astăzi, au un procent de câștig crescut la 98%, doar la Unibet.

RTP, prescurtarea de la Return To Player, reprezintă procentul de câștig care se întoarce la jucători, din rulajul total efectuat la un slot. Cu cât acest RTP este mai apropiat de 100%, cu atât câștigurile sunt mai consistente și mai frecvente. În general, RTP-ul sloturilor online este stabilit la 95%-96%, astfel că un RTP de 98% este de-a dreptul impresionant.

Cele 5 jocuri de la NetEnt, despre care vom vorbi pe scurt în continuare, au fost re-certificate și reaprobate în scop promoțional pentru o perioadă determinată, pentru ca jucătorii să se bucure de o experiență de joc mai plăcută și mai îndelungată.

Butterfly Staxx - RTP 98% doar la Unibet

Jocuri noi la Unibet cu RTP 98%

Butterfly Staxx este un joc plin de culoare lansat de NetEnt în vara lui 2017, dedicat celor ce iubesc vara, florile și bineînțeles fluturii. La orice al operator de cazino online Butterfly Staxx poate fi jucat cu RTP-ul original, stabilit de providerul NetEnt la 96.8%. Volatilitatea este una medie, simbolurile (fluturi, flori de diferite culori, A, K, Q, J, Wild, Scatter) sunt dispuse pe 4 linii X 5 coloane, iar numărul liniilor de plată este de 40. Nu lipsesc cele mai atractive funcții - Wild, FreeSpins, ReSpins.

Guns N’ Roses - RTP 98% doar la Unibet  

Jocuri noi la Unibet cu RTP 98%

Lansat în ianuarie 2016, Guns N’ Roses este unul din cele mai populare sloturi, iar acest lucru nu este valabil doar în rândul celor pasionați de muzică rock. Cei de la NetEnt au reușit să realizeze un joc electrizant, cu o coloană sonoră extraordinară și un RTP de 96.98%. Volatilitatea este medie-scăzută, simbolurile sunt dispuse pe 3 linii X 5 coloane, iar numărul liniilor de plată este de 20. Producătorul suedez a lansat și alte sloturi inspirate din muzica rock, însă Guns N’ Roses este într-adevăr fascinant. Simbolurile jocului sunt figurile celor 3 vedete (Axl Rose, Slash si Duff McKagan), cărți de joc și Wild. Funcțiile speciale sunt prezente în număr mare. Avem Wilds, Expanding Wilds, Appetite for Destruction Wild, Solo Multiplier, Legend Spins, Encore Free Spins și Crowd-Pleaser Bonus Game. 

Fruit Shop - RTP 98% doar la Unibet  

Jocuri noi la Unibet cu RTP 98%

Fruit Shop este un slot ceva mai vechi, lansat în noiembrie 2013, însă este unul foarte popular în categoria Sloturi cu Fructe. Avem de-a face cu un RTP inițial de 96.71%, volatilitate medie-scăzută, simboluri (cireșe, prune, lămâi, portocale, pepene, wild și nelipsitele 10, J, Q, K, A) dispuse pe 3 linii X 5 coloane și 15 linii de plată și Rotiri Gratuite.

Reel Rush - RTP 98% doar la Unibet

Jocuri noi la Unibet cu RTP 98%

Tot din 2013 și tot în categoria Sloturi cu Fructe se încadrează și Reel Rush, însă în acest caz vorbim despre un joc cu simboluri inspirate din grafica folosită de Nintendo, o volatilitate medie, RTP original ceva mai mare - 96.96% și o mulțime de linii de plată: 3.125. Nu lipsesc simbolurile Wild, Rotirile Gratuite și funcția ReSpins. 

Twin Spin - RTP 98% doar la Unibet

Jocuri noi la Unibet cu RTP 98%

Anul 2013 a fost unul prolific pentru providerul suedez de conținut pentru cazino NetEnt, care în decembrie lansa și Twin Spin, un slot cu șeptari și diamante foarte apreciat de fani. Jocul beneficiază de o grafică atractivă, efecte sonore bine alese și un RTP stabilit la 96.55%. Volatilitatea este aici peste medie, simbolurile sunt dispuse pe 3 linii X 5 coloane cu 1.080 linii de plată, iar funcția Twin Reels poate fi activată în orice moment. De menționat totuși că acest slot este dezvoltat pe principiul „less is more”, ca și celebrul Starburst de la aceeași companie. Un slot, deci, ceva mai puțin complicat, dedicat celor care preferă lucrurile simple. 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează