GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Jocurile cu fotbal cu eroi din desene

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2022 15:58 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2022 15:58

Mulți dintre noi sunt in căutarea relaxării si dac timpul permite atunci cel mai ușor este sa te joci online alegând dintr-o sumedenie de variante noi va propunem astăzi portalul hepy.ro un site de jocuri online gratis pentru toate gusturile aici o sa regăsiți foarte multe jocuri aranjate într-o multitudine de categorii iar acest lucru este posibil si datorita faptului ca jocurile de acest tip sunt foarte îndrăgite, iar unora dintre noi le pot stârni amintiri din copilărie. Nu uita ca majoritatea jocurilor online propuse sunt accesibile de pe orice dispozitiv si pe care le poți juca in orice browser fără sa le dowloadezi complet gratis.

Astăzi vom prezenta categoria de jocuri cu fotbal. In cadrul acestui joc, veți avea posibilitatea sa jucați si in format campionat si sa învingeți formațiile adverse, care este formata din personajele cele mai îndrăgite din desenele animate. In aceste sens, tot ceea ce va trebui sa faceți este sa alcătuiți o echipa formata din cei mai in forma jucători, si de asemenea sa alegeți si un căpitan care sa va conducă spre victorie. Astfel in echipa dumneavoastră poate juca Ben, Dexter, Finn si alți eroi din desenele animate. Puteți opta si pentru alte variante si coechipieri pentru a avea o echipa de soc, si pentru a înscrie din ce in ce mai multe goluri care va vor duce cu siguranța spre victorie. 

Trebuie sa va pregătiți si pentru meciuri grele pentru ca teoria este una când vorbim de jocuri online in acest caz toți jucătorii își vor dori victoria, si nu se vor da la o parte pentru a va face meciul mai ușor. Este indicat sa fiți atenți pe durata jocului pentru a face cele mai bune alegeri, si trebuie sa aveți in echipa cei mai buni coechipieri care sa va conducă spre victorie. Cel care va da startul este nimeni altul decât Johnny Bravo cel mai iscusit erou Cartoon Networks, iar după ce veți auzi primul fluier al arbitrului trebuie sa începeți meciuri si sa înscrieți cat mai multe goluri pentru a câștiga. După primul fluier puteți începe meciul prin a pasa coechipierului cel mai apropiat fără sa pasați la adversar si să pierdeți posesia mingii, iar când vă apropiați de poarta puteți suta in cazul in care veți considera ca aceasta este cea mai buna opțiune pentru a marca un gol. Este simplu este un joc online similar cu jocurile pentru playstation sau altele similare folosești tastele sau mouse-ul pentru a deplasa si trimite mingea coechipierilor. Daca jocul de fotbal se joaca in 2 sau  mai mulți jucători  aceștia au tastele lor de joc.

Nu este foarte complicat de jucat veți avea ocazia sa învățați foarte repede ce aveți de făcut mai ales daca sunteți pasionat de jocuri gen FIFA, pentru ca sa atrageți la final victoria de partea echipei pe care o conduceți. Este foarte importanta si poziționarea marcajul si plasamentul atât al tău cat si al coechipierilor, si de asemenea deposedările pe care le puteți face, deoarece prin recuperarea mingii, veți avea ocazia sa declanșați contra atacuri care vor duce la marcarea de goluri. Va trebui sa alegeți cea mai buna echipa, deoarece numai așa victoria va fi mai mult decât posibila. Așadar nu mai rămâne decât sa acceptați invitația si sa încercați jocurile cu fotbal pe care hepy.ro vi le propune unde vei descoperi jocuri de buna calitate si distracția este pe măsura. Nu uita ca aici ai posibilitatea sa te joci in mai mulți jucători sau multiplayer si multe jocuri gratis cu fotbal se pot juca in acest mod. O sa descoperi si alte jocuri similare in categoriile site-ului care se pot juca in acest fel. Nu rata si alte categorii interesante precum cele cu tenis, sport, basket si multe altele.

Spor la joc.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează