GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Jucătorii-surpriză care pot decide derby-ul FCSB - Craiova!

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2021 10:48 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 10:59

Primul derby al noii ediții din prima ligă a României le aduce față în față pe FCSB și Universitatea Craiova (duminică, de la ora 21:30), în ceea ce va fi al 26-lea meci direct între cele două echipe în ultimele șapte sezoane. Bucureștenii (cotă 3.20 la câștigarea titlului pe Superbet) domină clar raportul "directelor", cu 18 succese, dar trupa din Bănie (cotă 5.20 pe Superbet pentru a deveni campioană) a demonstrat în trecutul apropiat că are antidotul pentru jocul roș-albaștrilor. FCSB - Craiova va fi cel mai interesant meci al startului de campionat, dar și partida în care doi tineri de perspectivă, Andrei Cordea (22 de ani) și George Cîmpanu (20 de ani) pot răsplăti încrederea care le-a fost acordată!

Andrei Cordea e omul momentului!

Adus de la Academica Clinceni după o stagiune 2020/2021 în care s-a ridicat la un nivel foarte bun și a ajutat echipa din Ilfov să prindă play-off-ul, mijlocașul ofensiv Andrei Cordea a avut nevoie de doar două meciuri pentru a convinge în tricoul roș-albastru. Mai întâi a fost cel mai periculos om al FCSB-ului în deplasarea de la Botoșani (0-0), apoi, joi seară, a marcat golul prin care vicecampioana a trecut de Șahtior Karagandy, scor 1-0, în prima manșă a turului II preliminar din UEFA Conference League. Tehnic, rapid, capabil să joace în ambele părți ale terenului, dar și în poziția de număr nouă, Cordea a adunat, până la 22 de ani, 81 de meciuri în fotbalul românesc, marcând 12 goluri și oferind cinci pase decisive. Va repeta și cu Craiova evoluțiile bune? Vezi Cotele Speciale pregătite de Superbet pentru marcatori, cornere, cartonașe și goluri în FCSB - Craiova!

George Cîmpanu, surpriza Craiovei?

De cealaltă parte, Craiova a început sezonul cu Ștefan Baiaram drept mare speranță la o stagiune de neuitat, dar tânărul și talentatul mijlocaș ofensiv s-a accidentat și i-a făcut, astfel, loc în primul 11 lui George Cîmpanu. Internațional de tineret adus de la FC Botoșani, acesta s-a folosit de șansă, iar în meciul contra celor de la FC Argeș (1-0, pe teren propriu) a pasat decisiv superb la golul marcat de Andrei Ivan. La doar 20 de ani, Cîmpanu e ceva mai tânăr decât Cordea, dar, la fel ca în cazul "omologului" său de la FCSB, așteptările create în jurul său sunt mari, mai ales că Mihai Rotaru a scos din buzunar o jumătate de milion de euro pentru a-l cumpăra de la FC Botoșani. Cîmpanu a strâns deja 52 de meciuri în fotbalul românesc, a marcat de cinci ori și a pasat de două ori decisiv, iar meciul cu FCSB pare scena perfectă pentru a străluci.

Primul derby al carierei pentru Todoran și Bon

Jucătorii-surpriză care pot decide derby-ul FCSB - Craiova!

Din punct de vedere al antrenorilor aflați pe cele două bănci tehnice, situația s-a echilibrat nu mai departe de vineri seară, când oltenii au anunțat demiterea lui Marinos Ouzounidis și înlocuirea acestuia cu interimarul Dragoș Bon. Dacă grecul avea o serie de trei meciuri consecutive fără înfrângere (două victorii și un egal) contra FCSB-ului, Dragoș Bon se va afla, la fel ca Dinu Todoran, la primul meci FCSB – Craiova. Apropiați ca vârstă (42 de ani pentru Todoran, 41 pentru Bon), cei doi atacă derby-ul fără experiență, dar cu un entuziasm aflat la cote înalte.

Din 2014 și până acum, FCSB - Craiova a propus mai multe dueluri interesante între tehnicieni, cel mai des fiind întâlnit cel dintre Nicolae Dică și Devis Mangia, care au stat față în față de nu mai puțin de cinci ori. Ambele echipe au schimbat antrenorii cu o frecvență mare, iar dintre toți se remarcă Laurențiu Reghecampf, cel care deține recordul de victorii, cinci la număr! La capitolul golgheteri ai ultimilor șapte ani, numele sunt cât se poate de cunoscute: Florin Tănase și Alex Cicâldău. Adică liderii ofensivi ai celor două formații în ultimele sezoane!

Ai un SuperPariu? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor!

Odată Europeanul terminat, întreaga atenție a microbiștilor se mută spre preliminariile cupelor europene și pe startul campionatelor domestice, iar pe Superbet ai parte de SuperPariuri pe cele mai tari meciuri de fotbal. Te consideri inspirat sau ai un pont în care crezi? Atunci vino alături de ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mihai Leu și Benny Adegbuyi în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Fă-ți profilul în SuperSocial și bucură-te de ceva ce ne dorim cu toții: socializare cu folos pentru pariori!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează