GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Kaufino: un mod accesibil tuturor de a economisi la cumpărături

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iulie 2021 11:38 / Actualizat miercuri, 21 iulie 2021 11:39

Să fiți mereu la curent cu toate reducerile și promoțiile actuale din magazinele în care cumpărați regulat - sună aproape imposibil. De cele mai deseori se întâmplă să nu reușiți să colectați ultimele cataloage promoționale de pe standurile magazinelor sau nu le găsiți în cutia dvs. poștală. De asemenea, e dificil să urmăriți reducerile din mai multe magazine în același timp. Nu o să vă vină să credeți, însă acum aveți acces la toate cataloagele promoționale într-un singur loc, pe Kaufino. Iată cum funcționează Kaufino și ce beneficii oferă acesta:

Aveți toate reducerile într-un singur loc

Kaufino este un site care adună toate cataloagele promoționale ale celor mai populare magazine din România. Acesta le distribuie în mod regulat, ținându-vă la curent cu cele mai noi oferte din magazine. Pe pagina sa principală veți găsi cataloagele promoționale ale magazinelor dvs. preferate. Fie că vă doriți să cumpărați produse alimentare pentru întreaga familie: intrați pe Kaufino, accesați, spre exemplu, catalogul magazinului Penny și descoperiți ce produse se află la reducere. Astfel veți putea beneficia de reduceri și promoții la cumpărăturile dvs. săptămânale.

Răsfoiți cataloagele promoționale oricând și de oriunde

Unele dintre beneficiile site-ului Kaufino sunt accesibilitatea și claritatea informațiilor distribuite. Acesta își propune să faciliteze experiența de shopping tuturor, oferind acces online la o mulțime de reviste și cataloage promoționale. Toate revistele sunt organizate în mod cât mai clar pentru ca oricine să le poată găsi și răsfoi ușor. Mai mult, pe Kaufino, în josul paginii veți găsi categoriile conform cărora sunt repartizate cataloagele magazinelor. Fie că dvs. căutați inspirație pentru amenajarea casei: intrați pe Kaufino, accesați categoria casă și grădină, și răsfoiți, spre exemplu, ultima broșură Jysk. Astfel vă veți putea inspira în liniștea și confortul casei dvs. pentru eventuale proiecte de decor.

Vă plănuiți cumpărăturile din timp

Cataloagele promoționale sunt perfecte atunci când vine vorba de plănuirea cumpărăturilor. Este suficient să intrați pe Kaufino de fiecare dată când doriți să vă faceți cumpărăturile, să căutați ultimele oferte promoționale la produsele necesare și să vă plănuiți cumpărături la prețuri cât mai avantajoase. Cu Kaufino dvs. puteți răsfoi cataloagele magazinelor atât de pe calculator, cât și de pe smartphone. Deci atunci când sunteți în trafic sau aveți o pauză de cafea, intrați pe Kaufino, accesați un catalog promoțional și explorați ultimele oferte la produse alimentare, la accesorii de casă sau chiar modă.

Susțineți un mod de viață sustenabil

Un alt motiv pentru care vă recomandăm să alegeți Kaufino este faptul că acesta reprezintă o alternativă sustenabilă pentru revistele promoționale din hârtie. Se știe că cataloagele și revistele cu promoții generează un procent mare de deșeuri din motivul că de cele mai deseori sunt aruncate în coșul de gunoi. Având posibilitatea să răsfoiți online toate aceste cataloage, dvs. puteți contribui considerabil la micșorarea cantității de deșeuri menajere. Deci optați pentru un mod de viață mai sustenabil și explorați ofertele promoționale cu Kaufino.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează