GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

KS Global Pharma Orlicz 1924 Suchedniów - un club cu tânăr și un viitor promițător din Voievodatul Świętokrzyskie

Articol de GSP - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 17:25 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 17:25

Suchedniów, are populație de 9.000 de locuitori și se remarcă că un fiind centru sportiv important, din cadrul Voievodatului Świętokrzyskie, o regiune în Polonia, care, deși mică, are o puternică prezență în lumea sportului.

Clubul Sportiv Global Pharma Orlicz 1924 Suchedniów - o istorie bogată și un viitor promițător

KS Global Pharma Orlicz 1924 Suchedniów, este un club sportiv polonez tânăr și o prezență semnificativă în comunitatea locală. Fondat în 2015, a devenit o instituție sportivă solidă, reprezentând cu mândrie orașul Suchedniów în competiții tenis de masa și alte discipline sportive.

Activitatea a pornit ca a unui un club local, însă echipele au evoluat și au concurat în competiții la nivel regional și național. Cu pasiunea jucătorilor, suporterilor și a conducerii, clubul a strâns numeroase succese de-a lungul anilor. Clubul a dominat competițiile din Voievodatul Świętokrzyskie de trei sezoane. În 2018, a câștigat liga Łódź-Świętokrzyskie II, Cupa Voievodatului Świętokrzyskie și, individual, jucătorii au urcat pe podium la Campionatele Provinciale. Doi dintre jucătorii s-au calificat la Campionatul Polonez Individual.

Performanțele sportivilor în acest sezon în campionatul European Cup - sportivii se găsesc în ⅛ din finală - au atras atenția asupra talentului și a dedicării jucătorilor și a antrenorilor.

Infrastructura modernă a clubului include săli bine întreținute, facilități de antrenament și condiții excelente pentru dezvoltarea tinerilor talente sportive. În plus, clubul a devenit o forță de unire în comunitatea locală, oferind oportunități pentru tinerii sportivi să se implice în numeroase activități.

Voievodatul Świętokrzyskie - un loc minunat unde se încurajează sportul și turismul

KS Global Pharma Orlicz 1924 Suchedniów este un simbol al pasiunii și al sportului în Voievodatul Świętokrzyskie, și continuă să aducă mândrie în orașul Suchedniów și în întreaga regiune. Suchedniów, aflat în partea de nord a voievodatului, este legat de orașele mari Kielce și Skarżysko-Kamienna, de DN 7, care face legătura între Varșovia și Cracovia. Aceasta oferă acces convenabil către aceste două capitale, fie cu mașina, fie cu trenul, fiind o destinație minunată pentru turiști.

Peisaje pitorești și atracții turistice în Voievodatul Świętokrzyskie

KS Global Pharma Orlicz 1924 Suchedniów - un club cu tânăr și un viitor promițător din  Voievodatul Świętokrzyskie

Voievodatul Świętokrzyskie are o frumusețe naturală deosebită, cu mări, munți, râuri și peisaje care atrag turiști din întreaga lume. Munții Świętokrzyskie, deși nu foarte înalți, au un farmec aparte și sunt înconjurați de misterul muntelui Łysica.

La mai puțin de 20 de kilometri de Suchedniów, în satul Bartków, se află Stejarul Bartek, unul dintre cei mai vechi stejari din Polonia, care este considerat un monument al naturii, cu o vârstă estimată la aproximativ 700 de ani.

KS Global Pharma Orlicz 1924 Suchedniów - un club cu tânăr și un viitor promițător din  Voievodatul Świętokrzyskie

Peștera Paradisului din Chęciny, situată la câțiva kilometri sud-vest de Kielce, este o altă atracție notabilă în Munții Świętokrzyskie, fiind o atracție turistică unică în Poloniei. Chęciny este, de asemenea, faimoasă pentru Castelul Regal, fortăreață impunătoare construită în secolul XII pe un deal la 360 de metri deasupra nivelului mării care are o istorie bogată și frumusețe uluitoare.

Suchedniów și Voievodatul Świętokrzyskie vă așteaptă să descoperiți această regiune minunată, cu toate atracțiile sale.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează