GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

La Superbet ai superpariuri pentru League of Legends!

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 13:29

În urmă cu 11 ani s-a lansat cel mai popular joc de Battle Arena din zilele noastre. Astăzi League Of Legends este prezent pe zeci de milioane de ecrane și în SuperOferta Superbet. Dacă ești pasionat de jocurile online de strategie, știi cu siguranță cu ce se mănâncă League of Legends, iar dacă ești și parior în același timp, câștigul e la mâna experienței tale. Trăiește o SuperExperiență și pariază pe meciurile celor mai bune echipe din lume de League Of Legends. Deschide cont și pariază acum la Superbet!

ALEGE CEL MAI BUN PARIU PENTRU BILETUL TĂU!

Deși e un joc de echipa, uneori meciul poate fi decis de un singur player. Dacă lane-ul lui a fost favorabil și acesta a acumulat destule kill-uri, va fi un meci simplu pentru întreaga echipă. Urmărește jucătorii tăi favoriți și pariază pe echipele lor. SuperOferta noastră îți pune la dispoziție pariul clasic de (1,X,2) pentru meciurile în care se luptă favorita ta. Vezi ce campioni aleg jucătorii pe care îî urmărești, vizualizează teamfight-ul ideal și câștigă pariind pe aceștia. Jucător devotat de League of Legends sau doar urmăritor, nu-ți pune experiența la indoială și completează-ți un SuperBilet. Vezi aici SuperOferta Superbet pe care ți-am pregătit-o!

 

CELE MAI POPULARE MECIURI VIN ȘI CU PARIURI NOI!

Pentru meciurile care au la mijloc SuperMize, oferta Superbet e mult mai darnică pentru pariorii noștri. Dacă favorita ta joacă un meci decisiv pentru calificările unui concurs internațional, nu e nevoie să te limitezi doar la pariul clasic(1, X, 2). Dacă flerul îți dictează un scor corect pentru hărțile jucate și știi că jucătorii tăi vor pune în teren cei mai buni campioni, ai la dispoziție pariul pentru scor corect. Pariază pe scorul final, iar Superbet te răsplătește cu o cotă mare pentru câștigul tău. Bineînțeles, ai la dispoziție și o variantă mai simplă, la Superbet poți paria și pe victoria unei singure hărți. Pariază pe câștigătoarea fiecărei hărți jucate și încasează-ți câștigul meritat. Instalează gratuit aplicația Superbet!

SUPERPREMII PENTRU CELE MAI MARI COMPETIȚII!

Poate ești tentat să spui că premiile pentru un joc video nu pot însemna foarte mult. Ei bine, adevărul este că te înșeli pentru că cel mai mare campionat de League of Legends(LCS) este premiat cu peste 2 milioane de euro, premiu care continuă să crească de la an la an. Pentru o astfel de sumă, e clar că vor fi prezente cele mai bune echipe de LOL din întreaga lume.  Nici noi nu stăm foarte rău la acest capitol, România încurajează sporturile digitale, motiv pentru care jucători români de League of Legends sunt prezenți în lotul marilor echipe.  Dacă susții și tu mișcarea alături de noi, pariază pe echipele tale preferate și câștigă în baza pasiunii tale pentru gaming.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează