GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Laptopul ROG Flow X13 alimentează pasiunile gamerilor și aduce performanța în formatul ultra-subțire

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2021 18:11 / Actualizat marti, 02 martie 2021 18:11

Competițiile de jocuri pe calculator au devenit un fenomen internațional alimentat deopotrivă de pasiunile tinerilor, dar și de premiile importante puse la bătaie de producătorii de hardware și studiourile de jocuri. Dacă în handbalul sau baschetul din România vorbim de sume de câteva milioane de euro pe sezon, în competițiile internaționale de esports, sumele sunt cu adevărat impresionante și greu de digerat la o primă privire. Spre exemplu, turneul The Internațional 2019 din SUA a avut un fond de premiere estimat la 34,33 milioane de dolari. În spatele lui, Fortnite World Cup Finals 2019 a ajuns la premii de 15,28 milioane de dolari. Nici România nu a stat departe de marile competiții de gaming. În anii trecuți, au fost organizate în sălile polivalente din București și Cluj-Napoca o serie de evenimente la care au asistat mii de spectatorii. Cei care nu au putut ajunge în sală au stat în fața calculatorului, urmărind transmisiile live ale vloggerilor și comentatorilor sportivi. Industria jocurilor pe calculator a ajuns la un nivel de dezvoltare atât de ridicat încât există componente special create pentru gaming, care pot ajuta utilizatorul să obțină cele mai bune performanțe. 

Republic of Gamers (ROG) este cel mai important brand din industria jocurilor pe calculator. Nu există nicio categorie de hardware care să nu treacă prin procesele complicate de optimizare puse la punct de ASUS. Toate produsele Republic of Gamers valorifică abilitățile jucătorului și ale echipei, iar atunci când în spatele tău există mii de oameni care te urmăresc, înfrângerea nu mai reprezintă o opțiune. 

ROG Flow X13 este cel mai nou laptop de gaming, fiind lansat în țara noastră pe 3 martie 2021. Este primul laptop de gaming 2-in-1 convertibil, la care se poate atașa o stație grafică externă. Flow X13 dispune de un hardware puternic într-un corp ultra-subțire, ecranul având diagonala de 13 inchi, cu procesoare ce urcă în gamă până la AMD Ryzen 9 5980HS cu opt nuclee și grafica dedicată GeForce GTX 1650. 

Laptopul ROG Flow X13 se remarcă prin integrarea perfectă cu o nouă clasă de plăci grafice externe (eGPU) care adaugă putere și flexibilitate într-un format ultra-portabilă. Placa grafică externă ROG XG Mobile reprezintă doar o fracțiune din dimensiunea plăcilor grafice externe alternative. Cu toate acestea, încorporează un accelerator video puternic, care urcă în gamă până la GeForce RTX 3080, conectat direct la procesor printr-o interfață PCIe 3.0 x8 personalizată, care este mai rapidă ca Thunderbolt 4. Acceleratorul video extern oferă porturi intrare/ieșire suplimentare și poate alimenta laptopul prin adaptorul integrat via USB-C, astfel că nu va fi necesară conectarea unui alimentator suplimentar. 

ROG Flow X13 reușește să îți ofere imposibilul, acela de a avea un laptop subțire, ușor și performant, capabil să ruleze cele mai noi jocuri asemeni unui desktop. Performanțele laptopului nu se limitează la jocuri. Laptopul poate fi folosit cu succes pentru editare foto/video, randarea de clipuri la rezoluție 4K sau realizarea de animații 3D. Rotirea ecranului la 360 de grade face posibilă utilizarea laptopului și ca tabletă, ca un stand cu ecran sau într-o poziție tip cort, acestea fiind utile în redare filmelor și având posibilitatea unei răciri și mai bune.

ROG Flow X13 poate fi achiziționat din eShop Oficial ASUS, în diverse configurații. 

Playtech: ȘOC! Ce a făcut Gigi Becali după ce a rămas fără permis. Cum a ÎNCĂLCAT legea latifundiarul din Pipera FOTO


Comentarii (3)
106739287242862
Victor Kandalakis  •  18 Martie 2021, 17:37
Postat de Victor Kandalakis pe 18 Martie 2021, 17:35

merita daca ai in vedere ce scrii prostul asta in articol....."Rotirea ecranului la 360 de grade face posibilă utilizarea laptopului și ca tabletă"

corectez: ce scrie prostul asta in articol.....

106739287242862
Victor Kandalakis  •  18 Martie 2021, 17:35
Postat de tarzanescu7 pe 03 Martie 2021, 17:12

Acum imi iau, 3

merita daca ai in vedere ce scrii prostul asta in articol....."Rotirea ecranului la 360 de grade face posibilă utilizarea laptopului și ca tabletă"

tarzanescu7
tarzanescu7  •  03 Martie 2021, 17:12

Acum imi iau, 3

Vezi toate comentariile (3)
Comentează