GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Laptopuri ASUS pentru creatori care se potrivesc cu fluxul tău de lucru

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2022 12:23 / Actualizat joi, 09 iunie 2022 12:23

Un calculator special adaptat fluxurilor de creație moderne este absolut obligatoriu pentru a pune în valoare talentul persoanelor creative, indiferent că vorbim despre cei cu înclinație către desen, fotografie, cinematografie, artă, animație, game design sau proiectare, iar ASUS a dezvoltat mai multe game de laptopuri dotate cu funcții speciale și performanțe incredibile prin modelele ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED, ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED și ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED.

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED: dezlănțuie-ți creativitatea

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED oferă putere fără compromisuri pentru creatorii de pretutindeni, influenceri, streameri, vloggeri, muzicieni și nu numai, permițându-le să-și descopere potențialul în orice situație, în ciuda volumului compact, extrem de portabil, și vine cu un aspect contemporan care atrage atenția prin capacul cu aspect de țesătură sau textură de aluminiu anodizat, ambele opțiuni respingând eficient amprentele și petele nedorite.

Modelele ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED dotate cu ecrane OLED sunt validate PANTONE și reușesc să redea integral volumul de culoare DCI-P3, standardul utilizat în cinematografie. Ce avantaje aduce acest lucru pentru un creator? Pur și simplu permite transpunerea cu precizie a viziunii artistului datorită culorilor fix așa cum acesta și le-a închipuit, rezultatul final fiind unul pe care și alții îl pot admira.

O funcție nouă, inovatoare, concepută pentru a ușura munca tuturor creatorilor este ASUS DialPad, un controler rotativ inclus în suprafața touchpad-ului, o interfață virtuală care oferă acces la cele mai utilizate funcții și care permite un control precis și intuitiv al caracteristicilor instrumentelor de desenat din software-ul Adobe compatibil.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED: laptopul viitorului, disponibil acum

Laptopuri ASUS pentru creatori care se potrivesc cu fluxul tău de lucru

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED este alegerea cea mai potrivită pentru artiștii din domeniul editării video, pentru graficieni, pentru cei care animează sau desenează, domenii care sunt avantajate de prezența ecranului secundar tactil ScreenPad Plus cu rezoluție 4K, la fel de fin ca afișajul principal tactil tip OLED. Cele două pot fi utilizate pentru design grafic, intuitiv, ajutate fiind de suportul pentru un stylus care detectează nu mai puțin de 4096 de nivele diferite de presiune.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED este gândit pentru a funcționa în spații de lucru extinse, unde va fi conectat la ecrane cu rezoluție maximă 8K și chiar 10K datorită prezenței conexiunii HDMI 2.1. Controlul fără efort al acestui număr spectaculos de pixeli este asigurat de chipuri video până la NVIDIA GeForce RTX 3080.

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED: transformă-ți viziunea creativă în realitate

Laptopuri ASUS pentru creatori care se potrivesc cu fluxul tău de lucru

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED poate fi caracterizat ca fiind o stație de lucru portabilă ce poate fi configurată în configurația de top cu grafică rapidă NVIDIA RTX A2000. Indiferent de modelul ales, laptopul va oferi o experiență creativă de lucru fără reproș în condiții de performanță și stabilitate superbe, adecvate pentru cele mai solicitante tipuri de activități precum arhitectură, proiectare 3D, inginerie, producție cinematografică, animație sau game design.

Caracteristicilor definitorii li se alătură un ecran 4K cu panou OLED verificat și certificat Calman, soluția de calibrare software de facto din mediile profesionale, precum și certificarea Independent Software Vendors ISV care garantează rularea impecabilă, fără probleme de stabilitate, în urma testării intense a celor mai importante aplicații pe configurația hardware aleasă de tine.

Din punctul de vedere al componentelor, ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED este disponibil cu memorie RAM cu funcție ECC de corecție automată a erorilor, două unități de stocare rapide NVMe conectate în mod RAID 0 și un cititor de carduri SD Express 7.0 care promite timpi de descărcare de 10 ori mai reduși pentru poze și clipuri.

Componenta cea mai importantă este, fără îndoială, ASUS Dial, o rotiță fizică amplasată strategic în dreptul touchpad-ului, care oferă într-un format foarte compact experiența tipică de utilizare a controlerelor dedicate din studiourile de producție hollywoodiene. Rotind și apăsând pe ASUS Dial faci rapid acțiuni precum zoom pe imagini, scroll în liste, poți modifica luminozitatea ecranului și volumul sunetului, poți controla mărimea pensulelor din Photoshop, ca să numim doar câteva acțiuni ce pot fi controlate intuitiv. Personalizarea meniurilor pentru ASUS Dial și adaptarea scurtăturilor pentru propriile fluxuri de creație se face foarte ușor prin intermediul aplicației ProArt Creator Hub.

Mai multe detalii despre aceste laptopuri pentru creatori ASUS menționate sunt disponibile la un click distanță, pe pagina Create with ASUS, unde vei găsi toate detaliile importante despre specificațiile, funcțiile și configurațiile disponibile și vei putea citi mărturiile artiștilor ProArt.

Fiecare laptop ASUS pentru creatori cumpărat în această perioadă îți aduce automat acces gratuit pentru trei luni la suita Adobe Creative Cloud, colecția software cea mai populară în rândul creatorilor de conținut, un însoțitor excelent pentru o serie de laptopuri care au fost proiectate pentru a satisface nevoile din mediile de lucru profesionale și nu numai.

Și o ultimă mențiune importantă: cei care participă în campania Părerea ta contează, prin publicarea unei recenzii scurte de utilizare a noului lor laptop ASUS pe oricare dintre platformele participante, vor primi un an de extindere a garanției produsului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează