PUBLICITATE  ·  BRICO DEPÔT LA ROMANIAN DESIGN WEEK

Lasă-te inspirat de Brico Depôt la Romanian Design Week

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 14:30

Pentru prima dată, Brico Depôt va prezenta la Romanian Design Week, în perioada 17-26 mai, în clădirea BCR de la Universitate, soluții inteligente și idei de amenajare a locuinței în două spații de experiență în care vizitatorii pot descoperi inspirația pentru noi proiecte, indiferent de locul și de bugetul pe care le au la dispoziție.

Vizitatorii vor putea descoperi în spațiul de la parter tot ceea ce au nevoie în proiectele de amenajare pe care le plănuiesc.

Cum nimic nu poate începe fără uneltele potrivite, Brico Depôt a pregătit pentru vizitatori gama de unelte electrice Erbauer EXT care asigură rezultate profesionale indiferent de tipul de proiect. Toate uneltele din această gamă sunt compatibile cu un singur acumulator și sunt fiabile, durabile, rezistente și sigure pentru orice proiect.

Pentru proiectele de design, Brico Depôt prezintă inspirația sub forma a 80 de culori unice. Noua gamă de vopsele GoodHome introduce zeci de posibilități colorate pentru orice încăpere și încurajează vizitatorii să își urmeze orice dorință atunci când vine vorba de înfățișarea locuinței lor.  

Grădina sau terasa nu au fost neglijate. Cu toții știm că aceste spații au nevoie de gresie și de dușumea calitative și rezistente. Brico Depôt prezintă în acest sens soluțiile ideale, ușor de instalat, durabile și care implică o întreținere redusă.

Cel de-al doilea etaj permite vizitatorilor să descopere flexibilitate soluțiilor integrate, de la textura podelei, la modularitatea gardurilor și îmbinarea elementelor în spațiu și să experimenteze ideile de amenajare de la Brico Depôt.

Fiecare încăpere are personalitatea ei, iar elementul-cheie care scoate în evidență această personalitate este podeaua: tipul de soluție preferat (plăci ceramice sau parchet), textura și culoarea. În cadrul expoziției, vizitatorii pot descoperi soluțiile ideale pentru locuința lor.

Mai mult, vizitatorii pot afla cât de ușor se poate crea o oază de relaxare și răsfăț, în orice spațiu. Gama Neva, soluția cu panouri modulare, ușor de asamblat și cu un design unic, lasă lumina să treacă, separă spațiile și asigură intimitatea.

În plus, Brico Depôt face imposibilul posibil pentru cei care mereu și-au dorit să își amplaseze dușul într-un loc mai îngust sau chiar într-un spațiu neconvențional. Oricine poate da contur spațiului de relaxare la care visează, în orice încăpere, indiferent de spațiu, sau chiar afară, în grădină, cu gama de produse modulare Beloya, care cuprinde o varietate mare de soluții funcționale și practice.

Toată lumea ar trebui să aibă o locuință în care să se simtă bine, de aceea Brico Depôt a discutat cu mii de oameni pentru a afla cu ce probleme se confruntă și pentru a dezvolta soluții și produse inedite la prețuri accesibile.

Vino și tu la expoziția Brico Depôt din clădirea BCR de la Universitate și lasă-te inspirat! Și nu uita să vizitezi site-ul Brico Depôt pentru mai multe soluții și idei: https://www.bricoDepôt.ro/S-a spus că soția tinerică stă cu el pentru bani. Duckadam recunoaște acum de ce a divorțat de fosta după 27 de ani
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:30 Fotbal, Liga 2
UTA Arad - Turris Turnu Măgurele
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Cupa României
Poli Iași - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Bournemouth - Tottenham
Eurosport
20:30 Fotbal, La Liga
Mallorca - Levante
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
SPAL - Udinese
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Eibar - Leganes
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Aston Villa - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Verona - Inter
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1