GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Lavoarele freestanding - Avantaje și recomandări de la GQS German Quality

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 16:53 / Actualizat vineri, 18 februarie 2022 11:32

Băile nu trebuie să fie nicidecum plictisitoare. Mai ales când ai la dispoziție o gamă atât de variată de obiecte sanitare, piese de mobilier și accesorii dintre care poți alege. Un obiect sanitar ce cu siguranță va adăuga un farmec aparte băii tale este lavoarul freestanding. 

Comparativ cu alt tip de lavoar, modelul freestanding este mai practic și mai elegant, nu necesită o piesă de mobilier sau un blat, conceptul de design al acestuia urmărind simplitatea. Toate aceste caracteristici unice îl plasează în centrul atenției în orice baie. Lavoarul freestanding este compus din două piese, piciorul sau piedestalul și bazinul, iar montajul se realizează pe perete. Spre deosebire de lavoarele standard, conductele de scurgere și alimentare trebuie să intre în acesta din perete, și nu din podea.

Cele mai recente stiluri variază de la siluete sculpturale la forme conice, cilindrice și cuboide. Majoritatea modelelor sunt realizate din ceramică sau materiale compozite, rezultând stiluri elegante și robuste, care ar completa perfect o baie modernă și sofisticată.

Avantajele lavoarelor freestanding 

  • Economisesc spațiu: Acesta este cel mai mare beneficiu al lavoarelor freestanding. Baza piedestalului este mult mai mică decât cea a corpurilor destinate încorporării lavoarelor clasice. Acest aspect le face perfecte pentru băile mai mici sau pentru cele de serviciu. Desigur, le poți integra și într-o baie mare, iar spațiul economisit îl poți folosi pentru a adăuga mai multe spații de depozitare. Un lucru cert este că nu vei fi limitat de dimensiunile acestora.
  • Oferă băii tale un stil unic: Lavoarele freestanding au un aspect grandios și, în funcție de design, sunt o opțiune grozavă dacă dorești să completezi o amenajare în stil vintage sau în stil contemporan minimalist. Astfel, în funcție de design-ul ales, atunci când vei intra în baia ta cu lavoar freestanding, vei avea impresia că te întorci în timp sau că ai călătorit în viitor. Cu siguranță va face o impresie plăcută și asupra oaspeților!
  • Modele variate: Lavoarele freestanding vin în diferite culori și opțiuni de design, pentru a-ți permite să conferi unicitate băii tale. Dacă dorești un model pătrat, dreptunghiular, oval sau cu anumite curbe de accent pe lateral, fără îndoială vei găsi ceea ce ai nevoie. Trebuie doar să știi unde să cauți. O mulțime de lavoare freestanding de calitate sunt disponibile pe germanquality.ro.
  • Întreținere ușoară: liniile netede ale lavoarului freestanding îl fac mult mai ușor de curățat, permițându-ți folosirea unei singure soluții de ștergere, fiind realizat în întregime din același material.

Recomandări

Lavoarele din portofoliul GQS German Quality sunt realizate din materiale de calitate, oferind valoare casei tale, iar multe dintre ele sunt disponibile în diferite finisaje, astfel încât să poți alege exact culoarea care va completa armonios baia ta. 

Lavoarul Besco Vera este descris de linii drepte și un design inovator, ideal pentru o baie modernă, contemporană. Este realizat din material compozit Mineral DuraBe. Este un model atemporal, ce va rezista trecerii timpului atât din punct de vedere stilistic, cât și al durabilității materialului. Beneficiază de o structura masivă și impozantă, scoțând în evidență o baie în care accentul este pus pe calitate. 

Lavoarele freestanding - Avantaje și recomandări de la GQS German Quality
Besco Vera - GQS German Quality

Potrivit atât într-o baie modernă cu accente futuriste, cât și într-o baie amenajată în stil industrial, lavoarul Besco Assos impresionează în primul rând datorită finisajelor: negru pe exterior și alb pe interior - o combinație clasică, dar care va funcționa întotdeauna perfect în crearea unor spații descrise de bun gust. 

Lavoarele freestanding - Avantaje și recomandări de la GQS German Quality
Besco Assos - GQS German Quality

Dacă ți-ai setat deja opțiunile în direcția lavoarelor freestanding, atunci nu trebuie decât să cauți modelul potrivit pentru baia ta. Mai sus ai doar două exemple dintr-o gamă variată oferită de germanquality.ro! 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează