GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  PONTURI PARIURI

Lazio - Inter: Fierbe Capitala la revenirea lui Inzaghi pe „Olimpico”! Cum poți obține un pariu gratuit de 5 lei pentru derby-ul zilei din Serie A

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2022 23:51 / Actualizat vineri, 26 august 2022 08:52

Lazio și Inter se întâlnesc azi, de la 21:45, în derby-ul rundei a 3-a din Serie A. Confruntarea va avea loc pe „Olimpico”, acolo unde lazialii n-au mai pierdut din 2018 în fața adversarilor de azi.

După primele două runde din noua stagiune doar 3 echipe au strâns punctaj maxim în Serie A: Inter, Napoli și AS Roma. Acum, trupa lui Simone Inzaghi are deplasare grea, la Roma, pentru înfruntarea cu Lazio, echipă care, la rândul său, e neînvinsă în acest debut, cu 4 puncte acumulate.

În sezonul trecut, Inter și Lazio și-au împărțit victoriile, fiecare echipă reușind să se impună în fața propriilor fani. Nerazzurrii au câștigat cu 2-1 pe „Meazza”, în timp ce pe „Olimpico” Lazio s-a impus cu 3-1. Mai mult, pe teren propriu, Lazio s-a transformat într-o adevărată fortăreață pentru Inter în ultimele sezoane: 2 victorii și 1 remiză s-au înregistrat între Lazio și Inter, trupa din Milano câștigând ultima dată în Capitală în 2018.

Lazio a început destul de greoi noua stagiune! 2-1 victorie la limită cu Bologna și egal trist la Torino, 0-0. Inter a avut nevoie de un gol în prelungiri pentru a se impune în deplasarea de la Lecce, 2-1, dar s-a revanșat în meciul de acasă cu modesta Spezia: victorie clară, 3-0. Pariorii pot profita de super duelul dintre Lazio și Inter, un bookmaker important oferind un pariu combinat în valoare de 5 lei (detalii AICI)!

  • Dalbert și Mkhitaryan sunt absenții Interului pentru deplasarea de la Roma, cu Lazio;
  • În ultimele 5 partide directe, ambele echipe au reușit să marcheze;
  • În ultimele 4 meciuri disputate în deplasare, în Serie A, Inter a primit de fiecare dată gol;
  • Lazio are lotul complet, în acest moment neexistând probleme medicale pentru Sarri.

Așadar, la o casă de pariuri, partida dintre Lazio și Inter vine cu un bonus atractiv. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, iar bonusul va fi activat doar pentru un pariu combinat! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează