GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Legătura dintre mobilă și sport. ACCIDENTAREA unui bucureștean

Articol de GSP - Publicat marti, 12 noiembrie 2019 18:14

A fi bucureștean cu planuri de mutare e lucru mare. Deplasarea prin acest oraș e un sport în sine, dar să mai și muți mobilă e de-a dreptul sport extrem! De-ar fi apelat bucureșteanul nostru mai înainte la o firmă de mutări mobilă, ca să scape mai ușor de calvar și de înfrângere!

S-a dat startul partidei Bucureștean – Mobilă

După ce că timpul nu ajunge de multe ori nici pentru a mânca liniștit, să tragi de mobilă prin casă, pe scări, în lift, în dubiță e un blestem. Un blestem care se lasă cu accidentare la picior, cu dureri de spate, dar și cu mobila zgâriată și lovită și cu sticla ciobită.

 

Încălzirea este făcută urcând doar pe scări și demontând câte un corp suspendat, echipamentul este pregătit – cârpe, pârghii, tot ce se poate – dar performanța sportivă se lasă așteptată și accidentările sunt la tot pasul.

Proprietarul se accidentează (sau face febră musculară după aceea), mobila devine multiplu accidentată, pe la colțuri, pe la muchii, pe suprafețele sensibile sau pe la sticlă. În aceste condiții regretabile pentru oricine, nu mai bine apelezi la o companie care se ocupă cu mutări de mobilă în București?

Performanța este garantată, fiindcă firma are și preparatori fizici, și o echipă bine sudată care este campioană la întrecerile cu ștafetă, fiecare știind foarte bine ce are de făcut, și echipamente de sport care ajută acești sportivi, cum ar veni, în situațiile și momentele mai grele – lucruri precum pături de protecție sau folii cu bule, cutii de depozitare sau ustensile.

Min. 45. Vin noi argumente pro mutări mobilă

Abordarea în plan tactic la debutul partidei cu mobila, la pauză și în prelungirile meciului, este stabilită dinainte de un specialist în logistică, ce analizează totul cu ochiul său limpede și care elimină riscul de henț sau de cartonaș roșu în orice privință.

Când e intervenția de ajutor? Și la desprinderea sau dezmembrarea mobilei, și la pregătirea pentru transport și la căratul până la mașina de transport, apoi la destinație, de la mașină la noua locație, despachetare, reașezare în camere, pe colțuri etc.

Dar cine face parte din această echipă tehnică și care sunt acești sportivi de anduranță care fac asta zi de zi, on a daily basis, cum ar zice internaționalii și arbitrii străini? Cu alte cuvinte, ce e de făcut pe mai departe pentru ca un proprietar de locuință în București care dorește să se mute într-o altă casă sau un alt apartament din oraș sau din localitățile învecinate?

Nimic mai simplu! Așa cum există fotbal online, există online și informații despre mutările de mobilă din București pe care le asigură SprintMove Company.   

Demontarea, protejarea, transportul, asamblarea și despachetarea pieselor de mobilier, dar și a aparatelor electrocasnice, a lucrurilor organizate în cutii, a oglinzilor și așa mai departe se încadrează în filosofia de business a SprintMove, la capitolul mutări mobilă.

În minutele de prelungire, câștigătorul e neobosit!

Un ajutor profesionist precum acesta face ca bucureșteanul să se poată muta în noua casă cu un record de viteză și fără ca, la linia de sosire sau la sfârșitul timpului regulamentar de joc, să gâfâie măcar. A ieșit câștigător!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează