GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Legenda pokerului online, Daniel Negreanu, vine în România pe PlayGG.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2021 10:14 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 10:14

Rețeaua GGPoker, operatorul cu cea mai mare creștere din lume, intră și în România, sub denumirea PlayGG. De acum, puteți juca poker la un nou nivel alături de cei mai cunoscuți jucători din lume, în frunte cu Daniel Negreanu, românul ajuns legendă mondială a pokerului.

În numai câțiva ani de la lansarea din 2017, Rețeaua GGPoker a reușit să ajungă operatorul cu cea mai mare lichiditate la nivel global. De altfel, anul trecut compania a atins stabilit și un record mondial Guinness pentru cel mai mare fond de premii la un singur turneu de poker online - peste 27.5 milioane de dolari - acordat la turneul WSOP Main Online Event 2020.

Operatorul intră în România cu brandul PlayGG.ro, un joint venture între companiile GGN Europe Ltd și Skywind Holdings Ltd. și pune la dispoziția jucătorilor toate beneficiile care au transformat rețeaua într-un lider al industriei. Aici veți găsi cele mai mari turnee online din lume, cu premii săptămânale de milioane de dolari sau jocuri de poker unice, cum ar fi Rush & Cash, All-In or Fold, Flip & Go și Spin & Gold. Totodată, platforma oferă funcții exclusive, precum pariere inteligentă, staking (vânzare și cumpărare de acțiuni), asigurarea All In sau funcțiile de recompensare în cazul de pierdere (sau câștigare) la limită, GGCare și GGCheers - funcții special concepute pentru a face jocul de poker mai plăcut și mai interesant ca niciodată. 

Joacă alături de legendele pokerului

Imaginea PlayGG este Daniel Negreanu, probabil cel mai popular jucător de poker din istorie, celebru pentru abilitatea de a citi jocul adversarilor, câștigător al 6 brățări WSOP și al 2 trofee WPT.

Născut din părinți români (care au emigrat în Canada în 1967), Daniel a început să joace încă din adolescență (de unde și porecla ”Kid Poker”) și, după un început cu suișuri și coborășuri, la 25 de ani a devenit jucător profesionist. Este singurul jucător din istorie care a câștigat de 2 ori titlul de Jucătorul Anului WSOP (2004 și 20132), primul care a reușit să câștige brățara WSOP în toate cele 3 locații (Europa, Las Vegas, Asia-Pacific). 

Din 2019, este principalul ambasador GGPoker, între timp alăturându-i-se alți jucători celebri, precum Elki, Fedor Holz, Jason Koon sau Dan Bilzerian.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează