GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Leicester - Manchester City: Cine câștigă Supercupa Angliei? Cotă mărită la 50 pentru ca ambele echipe să marcheze

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2021 14:00 / Actualizat sambata, 07 august 2021 14:13

Leicester și Manchester City se întâlnesc azi, de la 19:15, în Supercupa Angliei. Confruntarea din Community Shield este sinonimă cu startul sezonului fotbalistic în Regat. Rămâne de văzut dacă Jack Grealish, noua vedetă a „cetățenilor” va debuta pentru Manchester City.

Înainte de startul noului an fotbalistic, Leicester și City au jucat 4, respectiv 3 jocuri de pregătire. „Vulpile” au câștigat doar un singur meci, ultimul, contra lui Villarreal, scor 3-2. În rest, trupa lui Brendan Rodgers a bifat o remiză cu QPR (3-3) și a pierdut cu Wycombe (1-0) și Burton (1-3, după penalty-uri). Dincolo, City a bifat doar trei partide amicale, câștigându-le pe toate: 2-0 cu Preston, 4-0 cu Barnsley și 4-1 cu Blackpool.

Revenind în zona meciurilor oficiale, Leicester și City și-au împărțit victoriile în sezonul trecut, de fiecare dată ieșind învingătoare formația din deplasare. Leicester a câștigat cu 5-2 pe terenul lui City, în timp ce „cetățenii” s-au impus cu 2-0 pe King Power Stadium. Pariorii pot profita dacă în partida Leicester - Manchester City vor marca ambele echipe, un bookmaker important oferind cota 50 pentru goluri în ambele porți (detalii AICI)!

  • Kevin De Bruyne și Phill Foden sunt accidentați și nu vor juca pentru City;
  • Evans, Fofana, Justin și Mendy au și ei șanse mici să evolueze pentru Leicester;
  • City a câștigat patru dintre ultimele cinci dueluri directe cu Leicester.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Leicester - Manchester City a fost mărită la 50, în loc de 1,75. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  07 August 2021, 17:35

Sa castige echipa curata Leicester nu cocalarii care se vor desfiinta cind vor pleca infractorii din orient.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează