GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Leicester - Manchester City: „Vulpile” atacă viitoarea campioană! Cum poți obține un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 02:26 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 02:26

Leicester - Manchester City se joacă azi, de la 19:30, într-o partidă care e mai importantă pentru „vulpile” lui Brendan Rodgers, în lupta pentru locul secund, decât pentru „cetățenii” lui Guardiola, care sunt aproape campioni în Premier League.

Manchester City e pe primul loc în campionatul englez, cu 71 de puncte, la distanță de 14 puncte față de Manchester United, echipă aflată în prezent pe locul doi. Leicester, fostă campioană a Angliei, e pe poziția a 3-a, cu 56 de puncte, și trage tare să obțină locul secund în Premier League și să-și asigure astfel, pe lângă un loc de Liga Campionilor, și o compensație financiară mult mai mare la finalul sezonului.

Atât Leicester cât și Manchester City vin după două victorii succesive în campionat. „Vulpile” au trecut de Brighton (2-1) și Sheffield Utd (5-0), în timp ce City le-a învins pe Southampton (5-2) și Fulham (3-0). În partida tur, Leicester a câștigat cu 5-2 pe terenul lui City, dar acea înfrângere a reprezentat declicul pentru elevii lui Guardiola, care au legat de atunci o serie fabuloasă de victorii. În ultima deplasare de la Leicester, City a câștigat cu 1-0. Pariorii pot profita de pe urma meciului dintre Leicester și Manchester City, un bookmaker important oferind un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei pentru jucătorii noi care pariază minimum 25 lei pe această partidă (detalii AICI)!

  • City a câștigat trei dintre ultimele cinci întâlniri cu Leicester;
  • City și Leicester n-au mai remizat în Premier League din 2015 (0-0);
  • Barnes, Justin și Morgan nu vor juca pentru Leicester;
  • Pep Guardiola are tot lotul valid, dar presa din Anglia anunță că ar putea menaja mai mulți titulari în vederea confruntării din Liga Campionilor cu Dortmund.

Așadar, la o casă de pariuri, jucătorii noi care depozitează și pariază minimum 25 lei pe meciul Leicester – Manchester City vor obține un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei! VERIFICĂ AICI CONDIȚIILE OFERTEI!

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează