GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Liverpool 1.50, Bayern 1.95, Marseille 1.65 și Inter 2.10 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 decembrie 2021 13:24 / Actualizat sambata, 04 decembrie 2021 13:24

Frenezie în toate campionatele mari ale Europei în acest weekend! Odată cu cele mai spectaculoase dueluri avem parte și de cele mai spectaculoase cote oferite de Mozzart Bet!

Wolves - Liverpool (ora 17:00) cota 1.50

Liverpool este mare favorită să se impună, mai ales că trece printr-o formă excelentă în campionat, iar Salah marchează etapă de etapă. Trupa lui Klopp este la doar două puncte în spatele liderului Chelsea și este obligată să câștige duelul de azi, unul la îndemână. De altfel, Liverpool s-a impus în 5 dintre ultimele 6 meciuri directe din deplasare cu Wolves. Aproape cu tot lotul la dispoziție, cota pentru victoria lui Liverpool este de 1.50, doar pe Mozzart Bet.

50%! 100%! 200%! Ai Hat-trick Bonus la Mozzart Bet pentru primele trei depuneri!

Dortmund – Bayern (ora 19:30) cota 1.95

Marele derby din Bundesliga se joacă diseară între Borussia Dortmund și Bayern Munchen. Cele două sunt despărțite de un singur punct după 13 etape, iar la gazde a revenit și golgeterul Haaland. Totuși, vor lipsi Bellingham, Reyna, Hazard și Guerreiro, în timp ce bavarezii nu se vor baza pe Kimmich și Sabitzer. Bavarezii au 6 victorii consecutive în Der Klassiker, performanță care se reușește destul de rar.

Cea mai mare cotă din lume pe victoria lui Bayern este pe Mozzart Bet

Marseille - Brest (ora 18:00) cota 1.65

Olympique Marseille are un sezon excelent până acum în Ligue 1 și se află pe locul 2 în clasament. Chiar dacă în Europa League a ratat calificarea în primăvară, Payet și compania se transformă în campionatul Franței. Totuși, adversara de diseară este cea mai în formă din Franța, având 5 victorii consecutive, inclusiv succese cu Monaco sau Lens. Fără absențe importante, Marseille are și un record favorabil cu Brest, 6 victorii și o remiză în cele 7 partide directe de acasă din istorie.

1.65 este cea mai mare cotă pentru succesul gazdelor, disponibilă la Mozzart Bet.

Îți plac sloturile? La Mozzart Bet ai o mulțime de turnee în luna decembrie! Intră și tu în joc!

AS Roma - Inter (ora 19:00) cota 2.10

Primul derby al zilei din Serie îl aduce pe Jose Mourinho ca adversar împotriva fostei sale formații cu care a câștigat tot ce se putea. Totuși, chiar dacă joacă acasă, rezultatele recente nu îl recomandă pe legendarul antrenor împotriva lui Inter, aflată în mare formă. Lautaro și compania s-au apropiat de liderul Napoli și și-au asigurat calificarea în primăvara Ligii Campionilor. Sunt favoriți și diseară, iar forma îi recomandă pentru un succes în derby.

Campioana Italiei are cea mai mare cotă din lume pe Mozzart Bet!

Nu uita și de tombola de Crăciun oferită de Mozzart Bet, unde sunt puse la bătaie 24 de telefoane de ultimă generație, iPhone 13 și Samsung Galaxy S21. Trebuie doar să plasezi un bilet online și pe 25 decembrie poți fi declarat câștigător. În plus, dacă ești pasionat de casino, va fi un decembrie de neuitat pentru tine, cu premii și turnee atractive toată luna! Intră și tu în competiție!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează