GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Liverpool – Arsenal și Roma – Napoli sunt meciurile finalului de săptămână în fotbalul european. Nu rata Bonusul Multiplu oferit de Betano mizând pe cote mai mari de 1.50

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2023 23:01 / Actualizat vineri, 22 decembrie 2023 23:03

Sâmbătă, 23 decembrie, vom avea un duel de zile mari în Premier League între primele două clasate, Arsenal și Liverpool. Două formații care sunt despărțite de un singur punct și care vor lupta pe Anfield Road pentru șefia ierarhiei înaintea tradiționalei etape de Boxing Day. Cel mai așteptat meci al zilei în Italia este tradiționalul Derby del Sole dintre AS Roma și Napoli, două echipe care nu traversează o perioadă prea bună. Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 25% (bonus de 25%)  pentru un bilet multiplu cu șapte selecții, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Noul Bonus Multiplu oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Șapte selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 50!

Din oferta Betano de sâmbătă, 23 decembrie, am ales șapte meciuri programate în campionatele de top din Europași am mizat pe cote mai mari de 1.50 pentru a debloca Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 25 la sută, maximizând astfel potențialul câștig.

Frosinone – Juventus (13:30)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.95)

La mijlocul săptămânii Frosinone a eliminat pe Napoli din Cupa Italiei, după 4-0 în deplasare. În campionat, Frosinone are o singură victorie în ultimele cinci etape, iar din ultimele trei meciuri a scos un singur punct. Juventus este neînvinsă de 12 etape, câștigând trei din ultimele patru meciuri în deplasare. Ultimele două meciuri ale lui Juventus pe teren străin au fost cu goluri de ambele părți.

West Ham – Manchester United (14:30)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.65)

”Ciocănarii au câștigat patru din ultimele șase meciuri din Premier League. Ambele echipe au marcat în 13 din cele 17 meciuri disputate de West Ham în campionat. Manchester United are o singură victorie în precedentele șase meciuri, în toate competițiile.

Tottenham – Everton (17:00)
Rezultat final – Tottenham (cota 1.82)

Tottenham vine după două victorii în campionat, cu 6-1 golaveraj. Everton a câștigat ultimele patru meciuri disputate în Premier League, fără să primească vreun gol. O serie care a ridicat echipa din Liverpool pe locul 16. Tottenham a câștigat ultimele două meciuri cu Everton pe teren propriu fără să primească gol.

Atletico Madrid – Sevilla (17:15)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.78)

În 12 din ultimele 14 meciuri de campionat disputate pe teren propriu de Atletico ambele echipe au marcat (GG). Sevilla a înregistrat doar trei victorii în ultimele 17 meciuri în campionat. Peste 2.5 goluri au fost marcate în 16 din precedentele 20 de meciuri ale lui Atletico pe teren propriu.

Inter Milano – Lecce (19:00)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.70)

Lecce este neînvinsă în ultimele cinci meciuri și a marcat în nouă din ultimele zece meciuri jucate. Ambele echipe au marcat în aceste nouă meciuri ale lui Lecce. Lautaro Martinez a marcat 29 de goluri pentru Inter în 2023, iar 15 dintre reușite au venit în ultimele 15 meciuri. Argentinianul ar deveni primul jucător cu 30 de goluri marcate pentru Inter într-un an calendaristic din 1958.

Liverpool – Arsenal (19:30)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.70)

Un meci între două echipe care cumulat au pierdut doar trei meciuri sezonul acesta în Premier League. Arsenal conduce în clasament cu un punct în fața lui Liverpool. Nouă goluri au fost marcate sezonul precedent în cele două confruntări dintre Liverpool și Arsenal. ”Cormoranii” sunt neînvinși sezonul acesta pe teren propriu (7 victorii și o remiză).

AS Roma – Napoli (21:45)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.95)

Patru din cele opt meciuri disputate de Napoli în deplasare sezonul acesta au avut peste 3.5 goluri. Napoli este neînvinsă în ultimele șapte dueluri directe cu AS Roma. Nicio echipă din Serie A n-a avut mai multe meciuri cu patru sau mai multe goluri decât Napoli. Echipa de lângă Vezuviu a pierdut cinci meciuri, mai multe decât întreaga campanie trecută din Serie A. Roma a câștigat doar două din ultimele cinci meciuri.

Pe cele șapte meciuri de mai sus din Premier League, Serie A și La Liga am obținut cota 58.74 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de10 de lei potențialul câștig este de 587,41 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 25% oferit de Betano care înseamnă 144,35 lei de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (MegaCote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Câștig Șansă

Te-a scos un meci? Ai banii înapoi!

Dacă din meciurile alese pe bilet unul singur se dovedește necâștigător, cu oferta Câștig Șansă nu ai pierdut și Betano îți înapoiază banii. Tot ce trebuie să știi este că această ofertă este valabilă pentru pariuri simple din fotbal, cum ar fi Rezultat final, Total goluri Peste/Sub în meci (exclus Total goluri pe Echipe), Ambele echipe înscriu GG/NG. Câștig Șansă este o promoție permanentă, dedicată celor care plasează bilete multiple înainte de startul meciurilor (pre-match), fiecare piață de pariere având o cotă de cel puțin 1.65. Biletul trebuie să aibă un minimum de 5 și un maximum de 10 evenimente din fotbal și/sau baschet. Nu sunt acceptate pariurile de tip sistem/banker, iar suma maximă returnabilă este de 100 RON. Dacă oricare dintre meciuri se amână, se anulează sau rezultatul este omologat cu cota 1, atunci oferta nu este valabilă.

Te uiți și Pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).

Vezi toate știrile Betano

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează