GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Liverpool-atletico! Superpariuri de încercat într-o seară magică pe anfield!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2020 14:11

Cu un salariu de +30 Milioane Lire Sterline, Simeone e cel mai bine plătit antrenor din lume și nu e deloc intimidat de You’ll Never Walk Alone și Anfield, superstadion pe care va ajunge azi pentru prima oară în carieră. Vor putea să-l învingă și să-l elimine din Liga Campionilor Jurgen Klopp și băieții pe care i-a făcut campionii Europei în 2019 și pe care în acest sezon aproape sigur îi face campionii Angliei? Calificarea Cormoranilor (pariul CMMD1) îți dublează banii dacă pariezi la Superbet! Deschide cont și ia-ți Bonusul de Bun Venit de până la 500 Lei!

În tur, Atletico a deschis scorul în minutul 4 prin Saul și a reușit ceea ce mulți cunoscători și iubitori ai fotbalului se așteptau: să apere avantajul minim. Probabil că n-ai fost surprins de această performanță și precis mai ții minte că Liverpool n-a șutat deloc pe poarta lui Oblak, deși a atacat având în avanposturi tripleta Firmino-Salah-Mane! Numai 2 șuturi pe poartă în tot meciul tur! Când El Cholo se închide... îți poate fi aproape imposibil să găsești culoare de șut pentru a prinde poarta echipei lui. Acum, la Superbet cota pentru Sub 7.5 șuturi pe poartă e 2.30! Iei și acest pariu special pe câteva dintre biletele tale combo de azi? Vezi toate SuperCotele pe Liverpool-Atletico!

În tur, Liverpool a avut posesie de 67%. Acum, e obligată să rămână la acest nivel, iar Atletico e posibil să nu își propună să țină de minge. Simeone și-a învățat echipa să alterneze momentele de pressing cu cele de retragere în spatele mingii. „Saltelarii” vor face tot posibilul să-i împingă pe „Cormorani” să joace cât mai mult de-a latul terenului și vor lupta să nu le permită să verticalizeze, preferând să le cedeze benzile laterale. Posesia poate fi încă un pariu profitabil. 1.85 că Liverpool va avea mingea mai mult decât în tur: peste 67%! Instalează cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România și poți paria în orice moment al meciului!

Faulturi multe în tur, 24. Acum cota pentru pariul peste 24,5 faulturi a crescut la 2.03. Superbet a crescut și cota pentru faulturile comise de Atletico la 1.95 pentru peste 12.5 faulturi (în tur, Atleti a faultat de 11 ori.) În ceea ce privește avertismentele, Liverpool a încasat 10 cartonașe galbene, Atletico 12, fiecare echipă jucând până acum câte 7 meciuri. Așadar, avertismente puține, un semn că vorbim despre două echipe stăpâne pe propriile emoții. Totuși, acesta e un meci cu o încărcătură aparte, primul meci cu miză pentru Liverpool de când s-a desprins decisiv în Premier League, un meci capital și pentru Atletico, echipă care în La Liga e posibil să rămână în acest sezon în afara primelor 4 locuri! Dacă simți că arbitrul va scoate mai des cartonașul, atunci ai cota 2.70 la Superbet pentru peste 5.5 „galbene”! Alege și alte Pariuri Speciale la cele mai bune cote de pe piață!

Fie că s-au jucat pe Anfield, fie că s-au disputat pe Vicente Calderon, respectiv pe Wanda Metropolitano, fiecare dintre meciurile directe dintre Liverpool și Atletico au înverzit mereu 3 pariuri care azi îți pot aduce profit supermulțumitor: 0-2 (niciun gol sau maxim două goluri în meci) - acum la cota 1.77, I 1+ (cel puțin un gol în prima repriză) – acum la cota 1.41, toate cotele, cote Superbet. Se respectă statistica?

Brazilianul Alisson e cel mai scump portar al lumii. El n-a fost în poartă nici la Supercupa Europei, primul trofeu din sezonul 2019-2020 câștigat de „Cormorani”, într-o finală cu Chelsea decisă la penalty-uri. Și acum e posibil ca meciul să ajungă la penalty-uri. Pariul 1-0 scor corect are cota 6.12 la Superbet, acesta fiind scorul prins în urmă cu 10 ani pe Anfield la precedenta dublă eliminatorie dintre cele două echipe! Se repetă istoria?!

Dacă e să continui pe acest drum și să simți că meciul va intra în reprizele de prelungire și va ajunge chiar la penalty-urile de departajare, e bine să știi că Liverpool stă mult mai bine decât Atleti la acest capitol: a trecut mai departe în 4 dintre cele 5 ocazii, în vreme ce Los Rojiblancos au ieșit în câștig după loteria penalty-urilor în 2 dintre cele 6 situații în care s-au aflat în această postură. 

 

După înfrângerea de la Madrid, Liverpool a mai pierdut două meciuri (0-3 la Watford în Premier League) și 0-2 pe Stamford Bridge în fața lui Chelsea (în Cupa Angliei), reușind să câștige doar pe Anfield, cu West Ham (4-2) și Bournemouth (2-1). Atletico a jucat doar 3 meciuri după victoria bombă din tur. A bătut-o pe Villarreal (3-1) și a remizat cu Espanyol 1-1 în deplasare) și Sevilla (2-2). Precis ai remarcat seria de GG-uri (meciuri în care ambele echipe au marcat) din dreptul lui Atletico. Deci defensiva lui Simeone nu e chiar de nebătut. A fost învinsă în fiecare deplasare din acest sezon de ligă, pe terenul reprezentantelor campionatelor din Top 4 european, cele care trimit direct în grupele Ligii Campionilor primele 4 clasate: Spania, Anglia, Italia, Germania.

 

Dacă vorbeam de goluri încasate, ajungem normal și logic și la marcatori. Cota nebună e 48.00 pe Gol Saul și victorie Atletico. Adică, repetarea deznodământului din tur. Dar e de așteptat să îi avem pe Salah, Mane și Firmino Supermotivați. Cotele pentru goluri marcate de ei sunt Supergeneroase: 2.00 – Salah, 2.30 Mane, 3.20 Firmino. Pe care dintre ei mergi azi?

 

Cei trei vor fi titulari diseară într-un meci în care Heavy Metal Football-ul lui Klopp va căuta să întoarcă superspectaculos rezultatul din tur. The Normal One va miza pe un 4-3-3 împotriva lui Simeone: Adrian - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane. Chiar dacă Morata e incert la oaspeți, se pare că El Cholo îl va trimite în teren din primul minut, într-un sistem 4-4-2: Oblak - Trippier, Savic, Felipe, Renan Lodi - Saul Niguez, Partey, Koke, Joao Felix - Correa, Morata.

 

Cel mai bun marcator al lui Atletico în actualul sezon, Alvaro Morata îți înmulțește de 3.50 de ori banii dacă pariezi la Superbet că va marca. 

 

Prima de calificare e de 10.500.000 Euro! Echipa care va continua cursa către finala de la Istanbul de pe Stadionul Olimpic Atatürk, va ajunge să treacă de 35.000.000 Euro câștiguri obținute la „masa bogaților” în actuala stagiune competițională.  Pentru fanii lui Liverpool, stadionul care va găzdui ultimul act al acestei ediții de Liga Campionilor e arena pe care în urmă cu 15 ani, Liverpool revenea de la 0-3 la pauză și o bătea pe AC Milan la penalty-uri, unde polonezul Dudek a fosteroul. În Polonia – cea mai mare piață a Pariurilor Sportive din Europa Centrală și de Est – Dudek este imaginea Superbet! Va reuși Liverpool să joace din nou cu supertrofeul Ligii „pe masă” la Istanbul, un oraș în care anul trecut a mai câștigat un trofeu, Supercupa Europei? Răspunde cu SuperBilete la Superbet! Pariază informat, pariază responsabil, doar dacă ai peste 18 ani!

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează