GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Liverpool, Dortmund și Lyon – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 14:28 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 14:33

Astăzi avem meciuri de top în campionatele de top din Europa și în Cupa Angliei, iar cele mai mari cote din lume sunt la Mozzart Bet!

Chelsea – Liverpool (ora 18:45) cota 2.20

Finala Cupei Angliei le pune față în față pe Liverpool și pe Chelsea, la fel ca în Cupa Ligii, acolo unde Salah și compania s-au impus după loviturile de departajare. Echilibrul a fost evident, la fel cum a fost și în duelurile din Premier League unde s-au înregistrat alte 2 remize în cele 90 de minute. La Liverpool, Fabinho s-a accidentat la mijlocul săptămânii și nu va evolua, în timp ce Kovacic și Kante vor absenta la londonezi.

Mozzart Bet oferă cea mai mare cotă din lume pe victoria lui Liverpool

50%! 100%! 200%! Ai Hat-trick Bonus la Mozzart Bet pentru primele trei depuneri!

Dortmund - Hertha (ora 16:30) cota 1.70

Borussia este sigură de locul 2 în Bundesliga în acest sezon, în spatele campioanei Bayern, un deja-vu în ultimii ani din Germania. În schimb, Hertha joacă pentru salvarea de la retrogradare și este nevoită să joace pentru cel puțin un punct, în condițiile în care Stuttgart i-ar depăși în clasament cu o victorie. Este și ultimul meci al lui Haaland la Dortmund, iar norvegianul vrea să facă spectacol încă o dată în fața fanilor. Gazdele au însă și multe absențe importante, iar spectacolul este garantat astăzi.

Dortmund are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet!

Intră în Confruntarea Live Casino la Mozzart Bet! Participă în cel mai tare turneu al momentului, premii de 9.000 de lei!

Lyon - Nantes (ora 22:00) cota 1.48

Olympique Lyon are un sezon dezamăgitor și nu va juca în Europa începând din toamnă, doar pe locul 8 în Ligue 1 cu 2 etape rămase de disputat și șanse zero pentru calificarea în cupele europene. Nu același lucru se poate spune despre Nantes, cea care a câștigat Cupa Franței în weekendul trecut. Totuși, Lyon speră să încheie sezonul cu o victoriile în fața propriilor fani, o mică satisfacție pentru o ediție ratată în Franța.

Cea mai mare cotă din lume pe succesul lui Lyon o găsești la Mozzart Bet!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close