GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pariuri Liverpool - Manchester United » Derby de titlu în Premier League! Cote mărite la 60 și 100 pentru echipa învingătoare

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2021 11:31 / Actualizat duminica, 17 ianuarie 2021 12:30

Liverpool - Manchester United se joacă azi, de la 18:30, în derby-ul rundei a 19-a din Premier League. În cazul unui succes pe Anfield, „diavolii” se pot desprinde în fruntea ierarhiei din Anglia.

Manchester United este pe primul loc în Premier League, cu 36 de puncte strânse în 17 meciuri, în timp ce Liverpool se află pe poziția a treia, cu 33 de puncte. Între cele două rivale se poziționează Leicester, care a învins-o pe Southampton și are 35 de puncte, dar și un joc în plus față de United și Liverpool.

Liverpool n-a mai câștigat de trei etape în Premier League și „cormoranii” traversează una dintre cele mai grele perioade din mandatul lui Jurgen Klopp. „Cormoranii” se prezintă la derby-ul cu United după egalurile cu West Brom (1-1) și Newcastle (0-0) și înfrângerea recentă cu Southampton (0-1). Liverpool a câștigat ultimele două dueluri cu United de pe teren propriu (2-0 și 3-1), iar „diavolii” n-au mai reușit să se impună pe Anfield din 2016. Pariorii pot profita dacă Liverpool obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 60 pentru un succes (detalii AICI)!

Manchester United n-a mai câștigat, așadar, de cinci ani pe terenul lui Liverpool, dar echipa lui Solskjaer vine acum cu un moral mult mai ridicat față de băieții lui Klopp. United n-a mai pierdut de 11 etape în Premier League (9 victorii și 2 egaluri) și are trei victorii consecutive în campionat înainte de deplasarea de pe Anfield: 1-0 cu Wolves, 2-1 cu Villa și 1-0 pe terenul lui Burnley. Pariorii pot profita dacă Manchester United obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 100 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Van Dijk, Jota, Keita, Tsimikas și Gomez sunt accidentați la Liverpool;
  • Jones, Rojo, Martial, Lindelof și Matic sunt absențele de la United;
  • Ultima victorie a lui United în fața lui Liverpool datează din 2018: 2-1 pe Old Trafford;
  • Liverpool a câștigat două din ultimele 4 meciuri directe, în timp ce de două ori a fost egalitate.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Liverpool a fost mărită la 60, în loc de 2,00. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei! De asemenea, cota pentru succesul lui Manchester United a fost mărită la 100, în loc de 3,90. Suma maximă ce poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce ar putea aduce un câștig de până la 500 de lei. VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează