GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  PONTURI PARIURI

Liverpool - Real Madrid: Cine cucerește Parisul? Trei PONTURI speciale pentru finala Ligii Campionilor + cine e favorit să marcheze

Liverpool și Real Madrid, gata de un meci colosal la Paris // sursă foto: uefa.com
Liverpool și Real Madrid, gata de un meci colosal la Paris // sursă foto: uefa.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 17:55 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 18:26

Liverpool și Real Madrid se întâlnesc sâmbătă, de la 22:00, în ultimul act din Liga Campionilor! Finala va avea loc la Paris, pe Stade de France, și va fi arbitrată de francezul Clement Turpin.

Înainte să ajungă să se lupte pentru trofeu, Liverpool și Real Madrid au avut misiuni diametral opuse. ”Cormoranii” au avut traseu lin, cu Inter, Benfica și Villarreal, în timp ce campioana Spaniei a avut nevoie de meciuri SF pentru a trece de Chelsea, PSG și Manchester City.

După 4 ani, Liverpool are șansa de a-și lua revanșa în fața lui Real Madrid. În 2018, la Kiev, cele două echipe disputau finala Ligii Campionilor, iar fiesta avea să se declanșeze doar în partea Madridului. Realul a câștigat cu 3-1, după gafele lui Karius, un meci în care Salah ieșea încă din primele minute, după ce a fost accidentat de Sergio Ramos.

1 - 1e scorul finalelor între Real și Liverpool // Englezii s-au impus în 1981, în timp ce Real a câștigat duelul direct din 2018

Liverpool și Real s-au întâlnit și în sezonult recut din Liga Campionilor. Cele două super-puteri au fost adversare în sferturi, iar Real a mers mai departe: 3-1 în Spania și 0-0 pe Anfield.

La capitolul marcatori, Benzema și Salah sunt cotați cu prima șansă pentru a puncta în finala de la Paris. 2,25 este cota pe care o primesc cei doi atacanți pentru a marca oricând, în timp ce 4,50 este cota dacă unul dintre Benzema și Salah vor reuși să înscrie primul gol al meciului.

Trei PONTURI pentru Liverpool - Real Madrid:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close