GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Liverpool, Sevilla și Malmo au cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 15:17 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 15:23

Ziua de duminică ne aduce numeroase meciuri tari, derby-uri și o ofertă de pariere extrem de interesantă și variată. La Mozzart Bet ai parte de cele mai mari cote din lume în fiecare zi, iar un meci de titlu este în prim plan astăzi.

Malmo – Elfsborg (ora 16:00) cota 1.80

Derby cu trofeul pe masă în Suedia! Malmo și Elfsborg se luptă pentru titlu, iar întâmplarea face ca cele două să se întâlnească în ultima etapă. Calculele sunt destul de simple. Elfsborg are 3 puncte avans față de Malmo, iar golaverajul este identic (principalul criteriu de departajare). Ceea ce înseamnă că o victorie a gazdelor aduce un nou titlu lui Malmo, cea mai titrată echipă din Suedia. Un X2 duce însă trofeul în curtea lui Elsfborg, formație care nu s-a mai impus din 2012. Având experiența și fanii de partea ei, Malmo pornește cu prima șansă, iar victoria gazdelor are la Mozzart Bet cea mai mare cotă din lume.

Mozzart Bet oferă o cotă de 1.80 pentru victoria lui Malmo!

Pariază LIVE la Mozzart Bet și beneficiezi de cote mărite la fiecare 30, 50, 60 și 75 minute!

Sevilla – Betis (ora 19:30) cota 2.25

Fierbe orașul înaintea derby-ului! Duelul dintre cele două este mereu unul imprevizibil și extrem de spectaculos. Chiar dacă nu se marchează foarte mult, în ultimele 10 meciuri directe s-au înscris mereu maxim 3 goluri, partidele dintre Sevilla și Betis sunt foarte încrâncenate, cu multe cartonașe galbene și deseori decise de valoarea individuală a jucătorilor. Iar din acest punct de vedere, gazdele stau mai bine, având în lot fotbaliști mai bine cotați.

Sevilla are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet!

Liverpool – Brentford (ora 16:00) cota 1.45

 “Cormoranii” vin după 2 rezultate negative, 1-1 cu nou-promovata Luton Town și înfrângere în Europa League, 2-3 pe terenul lui Toulouse. Acum, trupa lui Klopp nu vrea să mai facă vreun pas greșit, mai ales că evoluează în fața propriilor fani. Totuși, Brentford nu este o formație ușor de bătut și este în creștere de formă, ultimele 3 meciuri din Premier League aducând 3 victorii, cu West Ham, Chelsea și Burnley. Liverpool este însă favorită certă și toată lumea se așteaptă la un succes, cota de la Mozzart Bet fiind cea mai mare din lume pentru victoria gazdelor.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close