PUBLICITATE  ·  ADVERTORIAL

Lucky Six online e unul dintre cele mai tari virtuale oferite de Superbet!

Marti, 17 Martie, 15:21

Jocurile virtuale sunt tot mai îndrăgite în România, iar Lucky Six de la Superbet a prins foarte bine de la început. Acesta este un joc care îmbină loteriile cu pariurile în cotă fixă și oferă prin frecvența extragerilor adrenalină pură și câștiguri calculabile ca la pariurile sportive și cu valori maxime identice: 150.000 de lei.

La Lucky Six se extrag 35 de numere dintr-un total de 48

Lucky Six de la Superbet îți oferă extrageri din 5 în 5 minute, care pot fi urmărite live pe superbet.ro și pe aplicația de mobil. În proces sunt extrase 35 de numere dintr-un total de 48, iar pariorii trebuie să indice corect 6 dintre cele 35 de numere extrase, pentru a câștiga suma aferentă categoriei celei mai înalte. Acest tip de pariu se numește Pariu Simplu. Superbet îți oferă însă și alte opțiuni, astfel încât șansele tale la câștig să crească direct proporțional cu diminuarea riscului asumat. Mai exact, poți extinde Pariul Simplu la un Pariu Combinat, în care poți bifa pe bilet 10 numere printre care să se regăsească cele 6 extrase. Evident, probabilitatea matematică de a câștiga este mult mai mare, dar la acest tip de pariu contează miza, pentru că aceasta se împarte la numărul de combinații posibile. Cu cât miza e mai mare, cu atât câștigul potențial crește.

VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ PENTRU LUCKY SIX ȘI FĂ ALEGERILE INSPIRATE PENTRU PROFIT!

Cu 2 lei pariați la Superbet pe o serie de 6 numere, care iese la cota 100, câștigi 200 de lei.

Pariază La Lucky Six pe culoarea sau pe suma numerelor!

Lucky Six de la Superbet este un joc foarte popular și apreciat de pariori pentru că este foarte ofertant. Pe lângă variantele clasice de bilete, explicate în paragraful anterior, Lucky Six permite multe alte opțiuni de pariere. Practic, la acest virtual poți anticipa culoarea primului număr, dacă acesta este par sau impar, dacă suma primelor 5 numere este peste sau sub o anumită cifră predefinită sau ce fel de numere vor predomina într-o extragere (pare sau impare). Dintre acestea, pariul pe culoarea primului număr este „campion” pe bilete, fiind și foarte simplu de jucat. Ai la dispoziție 8 culori, roșu, verde, albastru, violet, maro, galben, portocaliu și negru, fiecare cu cota 7,20.

Pentru 100 de lei pariați pe una dintre aceste 6 culori posibile ale primului număr extras și intuite, câștigi cu Lucky Six de la Superbet 720 de lei. 

La Superbet joci Lucky Six informat

PARIAZĂ PE LUCKY SIX FOLOSIND APLICAȚIA SUPERBET! POȚI AJUNGE LA CÂȘTIGURI DE PÂNĂ LA 150.000 RON!

 

Lucky Six este un joc virtual în care sunt importante deopotrivă inspirația, analiza și statistica. Pentru ca pariorii să știe care culori ale primului număr extras au ieșit cu frecvență mai mare, ce sumă a primelor cinci numere extrase predomină și care a fost proporția între numerele pare și cele impare, Superbet oferă informații în timp real. Sub ferestra în care se pot urmări LIVE extragerile se regăsesc grafice vizibile cu aceste cifre de foarte mare ajutor pentru jucători înainte de a plasa online un bilet la Lucky Six . 

Autor Gigi Stancu, SuperbetClipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1