GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Luna cadourilor la Mozzart Bet

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 decembrie 2021 15:15 / Actualizat miercuri, 01 decembrie 2021 15:15

Luna decembrie vine cu cele mai tari competiții la Mozzart Bet. În fiecare săptămână ai parte de competiții cu sloturi, iar de Crăciun poți fi unul dintre cei 24 de câștigători ai unui smartphone de ultimă generație.

Ninge cu sloturi

În decembrie, în fiecare zi de miercuri și joi, ai parte de Lupta Sloturilor! În fiecare zi vor participa câte două sloturi diferite din oferta Mozzart Bet. Jocul cu cele mai multe rotiri înregistrate în ziua respectivă va fi declarat câștigător, iar cei care au optat pentru el vor fi recompensați cu rotiri gratuite FĂRĂ RULAJ!

După încălzirea de miercuri și joi, în weekend ai Spin Mania, în cadrul căruia te poți alege cu 100 de Free Spin-uri.

Cadouri de la Moșu’

Pentru că suntem ajutoarele Moșului încă din 2006, în dimineața de Crăciun ai șansa de a te trezi sub brad cu un smartphone de ultimă generație. Punem la bătaie nu mai puțin de 12 Iphone 13 și 12 Samsung Galaxy S21. Tot ce trebuie să faci e să plasezi un bilet online. Nici nu trebuie să fie câștigător!

Intră și tu în competiție cu Mozzart Bet! Fii învingător!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează