GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Luptatorul Andrei Stoica a semnat cu Under Armour

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 16:52

Anuntul a fost facut in cadrul unui evenimentul organizat in magazinul Under Armour din Mega Mall 

Andrei Stoica, unul dintre cei mai puternici luptatori din Romania, a participat la un eveniment organizat in magazinul Under Armour din Mega Mall pentru a anunta parteneriatul cu Kvantum Sport, distribuitorul oficial al brandului Under Armour in regiune. 

La acest eveniment au participat numerosi fani, sportivi, bloggeri si jurnalisti care au dorit sa fie alaturi de Andrei Stoica in acest moment important al carierei sale. Sportivul a devenit ambasador al brandului Under Armour in Romania. Evenimentul a avut loc cu putin timp inainte de gala "Mark of Greatness", in cadrul careia Andrei va lupta impotriva lui Anderson Silva, pe 6 decembrie, la Kuala Lumpur. 

Luptatorul Andrei Stoica a semnat cu Under Armour

“Under Armour este un brand care acorda o mare atentie sportivilor de performanta. Echipamentul sportiv este foarte important si imi poate oferi un avantaj in competitie. Acum am un aliat important pentru meciurile care vor urma,” a declarant Andrei Stoica.

 

 

Despre Under Armour, Inc.

Under Armour este un producator de pantofi si echipament sportiv de performanta care revolutioneaza modul in care se imbraca atletii din intreaga lume. Produsele inovatoare ale brandului sunt proiectate pentru a ii ajuta pe atleti sa devina mai buni si sunt comercializate in toata lumea atletilor de toate nivelurile. 

Platforma Under Armour Connected Fitness™ este cea mai mare comunitate digitala de sanatate și fitness din lume

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
pierrecardin
pierrecardin  •  30 Noiembrie 2019, 20:52
Postat de ovidiu2019 pe 29 Noiembrie 2019, 22:06

Nu trebuie sa ii ridice, Stoica e in primii 10 din lume la categoria sa iar acum.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ovidiu2019
ovidiu2019  •  29 Noiembrie 2019, 22:06
Postat de pierrecardin pe 28 Noiembrie 2019, 11:31

:))))))))))))))))))) misto osanale ridicati

Nu trebuie sa ii ridice, Stoica e in primii 10 din lume la categoria sa iar acum.

ovidiu2019
ovidiu2019  •  29 Noiembrie 2019, 22:05
Postat de energydrik pe 29 Noiembrie 2019, 17:21

Ba, da... nesimtire maxima in advertorialul asta! Se lupta cu un tip brazilian, alb, pe care il cheama Anderson Silva si are 33 ani ... un neica nimeni, nu cu celebrul luptator Anderson "The Spider" Silva! Am stiut ca e teapa doar cand m-am uitat peste titlu. E ca si cum ai anunta ca urmeaza sa concerteze Beyoncé si la concert se prezinta o fetiscana din Potloagele... pe care o cheama identic cu celebra cantareata. Parerea mea, asta e anti-reclama!

Penibilule, Silva din K1 i-a invins pe Bonjasky, Ilunga, Gerges si Kharitonov cand a fost el in glorie. A luptat cu toate numele mari. Cel din UFC/MMA a trisat pentru ca a fost protejat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează