GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Luptătorul Mirel Drăgan intră în Echipa Winner. Află secretele succesului său!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2022 18:19 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2022 18:53

Un mare campion de baseball, Casey Stengel, spunea că este ușor să găsești jucători buni, însă să-i faci să joace într-o echipă e deja o altă poveste. Winner crede în adevărații campioni și îi cooptează în echipa celor mai buni. Winner aduce sub umbrela sa campioni din discipline sportive extrem de variate. Cu Winner ai mereu ceva diferit și asta chiar e cool.

Cea mai recentă achiziție în Lotul Winnerilor este multiplul campion mondial la Kempo, Mirel Drăgan. Acesta participă zilele acestea la Campionatul European de profil, ce se desfășoară în Antalya, Turcia. Echipa Winner îi urează mult succes. Sperăm ca românul să ne facă și de data asta mândri și să-și apere titlul cucerit în 2019, la Vila Franca de Xira, în Portugalia.

Palmares extrem de bogat al lui Mirel Drăgan

Cel supranumit Faimosul este maestru emerit al sportului românesc. Mirel Drăgan este și dublu campion european la Kempo și multiplu campion mondial la aceeași disciplină. Sportivul practică Kempo de la frageda vârstă de 6 ani, iar experiența acumulată îl ajută foarte mult. 

Noul ambasador Winner România participă și la meciuri de kickbox la nivel pro. Palmares său în acest sport de contact cuprinde 27 de victorii și 2 înfrângeri. 6 dintre succese au fost obținute prin knock-out. Mai mult, în 2022, Mirel Drăgan a intrat și în ringul de box. A bifat prima victorie la Timișoara, în cadrul Galei BFC 2 (Boxing Fighting Championship). Activează în cadrul clubului CS Rapid București ca sportiv al Secției de Kempo. Mirel Drăgan deține centura neagră cu 4 Dan în Kempo.

Arsenalul lui Mirel Drăgan include un croșeu de stânga, care a fost mereu necruțător. Multicampionul de la Kempo consideră că e foarte importantă pregătirea oricărei dispute. Unul dintre secretele sale este desigur concentrarea pe loviturile de braț. Indiferent că pregătește un meci de Kempo sau unul de box, Drăgan își programează 2 antrenamente pe zi.

Două portrete ale lui Mirel Drăgan din partea profesioniștilor

Vasile Coroi, primul antrenor al multiplului campion, a avut numai cuvinte frumoase la adresa lui Drăgan. “Mirel a venit la mine în sala în urmă cu peste 20 de ani. Era un copil rebel, neastâmpărat, care prin practicarea Artelor Marţiale s-a disciplinat foarte mult, devenind sportivul şi campionul responsabil de astăzi. Convocarea lui la lotul naţional de Kempo juniori în 2002 a fost momentul care i-a marcat cu adevărat cariera sportivă, reuşind să lupte şi să aducă foarte multe medalii pentru clubul nostru. Deşi a progresat foarte mult, deşi a avut oferte de transfer către alte cluburi potente financiar din ţară şi străinătate, a rămas loial clubului care l-a format, ceea ce spune multe despre caracterul lui impecabil. ”

Cuvinte frumoase la adresa lui Mirel Drăgan a avut și președintele Federație Române de Kempo, Amatto Zaharia. “Mirel Drăgan este un sportiv adevărat din toate punctele de vedere.  Deşi în aparenţă este un rebel, având un aer de “băiat de cartier”, în realitate este un om care are cuvânt, demnitate şi onoare, un prieten pe care te poţi baza oricând, dovedind o educaţie foarte bună primită în familie. L-am luat la lotul naţional de juniori în 2002, iar de atunci a devenit unul dintre cei mai importanţi şi consecvenţi luptători de Kempo din România. Până în prezent are în palmares peste 200 de meciuri la amatori şi 12 meciuri în galele profesioniste de Kempo MMA, majoritatea fiind câştigate. A luptat atât pe tatami, cât şi în ring în cele mai importante competiţii din Europa, Asia şi SUA. Este unul dintre sportivii de care sunt cu adevărat mândru că face parte din lotul naţional de Kempo şi sunt convins că va rămâne alături de această familie a Federației Române de Kempo şi după retragerea sa din activitatea sportivă.”

Campionatul Mondial vine la Winner

Mirel Drăgan ne-a demonstrat că știe ce înseamnă atitudine de Winner, așa că a fost o mișcare firească să-l cooptăm în Echipa Winner. Toamnna e plină de surprize impresionante la bookmakerul tău preferat. Campionatul Mondial e aproape, așa că e cazul să fii pe fază.

Pregătește-te de Marele Turneu cu pariuri și cu pachetele de Bun Venit de la Winner. Ai avantaj 100% până la 700 lei la primele 3 depuneri, dar și 3 Free Beturi și 25 Rotiri la Shining Crown. Profită și de Winner la 2 Goluri, Winner Avantaj sau Extra Winner. Banii vin, banii pleacă. La Winner dai lovitura încă o dată!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close