GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Mai mult decât un pantof de alergare

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 00:51

Noul pantof Under Armour HOVR™ Machina are integrata functia de antrenament in timp real care te ajuta sa devii un alergator mai bun. 

Indiferent daca alerga cu scopul de a obtine un timp bun la calificarile pentru un maraton important sau doar doresc sa isi imbunatateasca cu cateva secunde recordul pe distanta de 5 km, alergatorii cauta echipamente care sa ii ajute sa isi atinga obiectivul pe care si l-au propus. 

De multe ori alergatorii folosesc pantofi cu amortizare foarte buna pentru distantele mari si pantofi cu greutate scazuta pentru cursele rapide. Under Armour s-a gandit sa rezolve aceasta problema gasind un echilibru perfect intre amortizare si greutate asa cu nu vei mai fi nevoit optezi pentru unul dintre cele doua variante. 

Pantoful Under Armour HOVR Machina combina viteza unui pantof de cursa cu confortul oferit de un pantof de antrenament. Aceasta caracteristica, combinata cu beneficiile oferite de antrenamentul in timp real, ofera echipamentul ideal de care ai nevoie pentru a-ti atinge obiectivele in 2020.

Mai mult decât un pantof de alergare

ANTRENAMENT IN TIMP REAL

UA HOVR Machina se poate conecta digital si permite alergatorilor nu doar sa monitorizeze  parametrii alergarii ci sa primeasca informatii in timp ce alearga. Under Armour a integrat in noul pantof o functie - atrenamentul in timp real, care ajuta alergatorii sa isi ajusteze marimea pasului si cadenta in timp ce alerga pentru a-si atinge obiectivele si a preveni accidentarile.

Mai mult, alergatorii pot masura unghiul cu care ating solul, timpul de contact, parametrii care ii ajuta sa isi imbunatatesca performantele, sa evite oboseala in timpul alergarilor pe distante mari si sa evite accidentarile. Toate aceste informatii sunt disponibile wireless printr-o conexiune usor de realizat cu aplicatia MapMyRun, parte a celei mai mari comunitatii digitale de sanitate si fitness care are peste 270 milioane de utilizatori in intreaga lume.  

RETURNARE DE ENERGIE

Under Armour s-a asigurat ca fiecare detaliu serveste unui  scop si a gasit solutia prin care sa faca din UA HOVR Machina un pantof usor cu o buna returnare de energie. Senzatia de pantof rapid este asigurata de placa de propulsie care faciliteaza un pace rapid indiferent de distanta pe care o alergi. Aceasta este realizata din Pebax® actioneaza ca un resort si asigura o tranzitie rapida.

Pantoful foloseste pentru amortizare tehnologia UA HOVR, acum cu 20% mai multa decat la modelele anterioare.  

INFO PRODUS:

NEUTRU: Pentru alergatori care au nevoie de echilibru intre flexibilitate si amortizare.

UA HOVR™ tehnologie ce asigura senzatia de gravitatie zero, elimina socul impactului si returneaza energia.

Suprafata superioara este realizata dintr-un mesh usor ce asigura suport si o buna ventilatie.

Placa de propulsie din carbon Pebax® asigura viteze explosive.

Zone din cuciuc rezistent la abraziune sunt pozitionate in punctele de impact.

Offset: 8mm

Greutate (Masura barbati 42.5): 283g

Greutate (Masura femei 38): 226g

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează