GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Man. United - Tottenham: Pierde Mourinho pe Old Trafford? Cotă mărită la 60 pentru victoria lui Manchester

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 14:26 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 18:22

Manchester United - Tottenham se joacă duminică, de la 18:30, în derby-ul rundei a 4-a din Premier League. Jose Mourinho revine astfel pe Old Trafford pentru a-și înfrunta fosta echipă.

Man. United vine după trei victorii consecutive, dar doar una a fost înregistrată în campionat. ”Diavolii” au trecut de Luton (3-0) și Brighton (3-0), în Cupa Ligii, și încă o dată de Brighton (3-2), de această dată în campionat, după un meci controversat, decis de un penalty transformat în minutul 90+10. Ultimul joc acasă n-a fost însă de bun augur pentru trupa lui Solskjaer, United pierzând în fața lui Crystal Palace, scor 1-3.

Tottenham se prezintă pe Old Trafford după un program extrem de încărcat, cu meciuri din două în două zile, atât în Premier League, cât și în Europa League și Cupa Ligii Angliei. Londonezii traversează o perioadă bună și sunt neînvinși de șase meciuri în toate competițiile. 

Spurs vine pe “Teatrul Viselor” după succesul cu Chelsea, la penalty-uri, din Cupa Ligii, dar și după victoria clară din Europa League, 7-2 cu Maccabi Haifa. Tottenham n-a mai reușit să câștige pe terenul lui United din 2018, iar ”diavolii” au bilanț pozitiv în ultimele trei confruntări directe din Premier League. Pariorii pot profita dacă Man. United obține o victorie, un bookmaker important oferind cota 60 pentru un succes (detalii AICI)!

Man. United e pe locul 14 în Premier League, după două jocuri disputate, cu trei puncte acumulate, în timp ce Tottenham se află pe poziția a 8-a, cu patru puncte strânse din trei jocuri. Ambele echipe au ca obiectiv prezența în ”top 4” și asigurarea unui loc de Champions League.

  • Tottenham nu se va putea baza pe Son;
  • United a câștigat cu 2-1 ultimul meci direct de pe Old Trafford;
  • 6 meciuri în 14 zile a disputat Tottenham până acum;

La o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Man. United a fost mărită la 60, în loc de 1,95. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează