GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Manchester City are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 ianuarie 2023 13:49 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2023 14:21

Astăzi încep 16-imile din Cupa Angliei și tot astăzi are loc cel mai tare duel din această fază a competiției: Manchester City – Arsenal. Adică primele două clasate din Premier League. Trupa lui Guardiola are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet!

Manchester City - Arsenal (ora 22:00) cota 1.85

Chiar dacă suntem abia în faza 16-imilor din Cupa Angliei, formatul competiției, unul fără capi de serie, avem parte de un derby important. Manchester City primește vizita liderului din Premier League, Arsenal. Tunarii traversează un sezon de vis și speră să se redevină campioana Angliei după o pauză de aproape două decenii.

Top Pariuri pe Numere! Joacă-ți numerele preferate și câștigă un iPhone 14!

Arsenal este în pole-position în campionat, iar Guardiola, care este cunoscut drept un antrenor foarte strict, nu vrea un eșec și în Cupă, iar City pornește cu prima șansă la calificare. Totuși, forma de moment a trupei lui Arteta nu poate fi neglijată și este de așteptat să vedem un meci extrem de spectaculos. În cazul unui egal, meciul se va rejuca la Londra, pe Emirates, însă acest scenariu nu este deloc pe placul celor 2 tehnicieni deoarece calendarul este oricum unul extrem de încărcat.

Mozzart Bet oferă cea mai mare cotă din lume pe victoria lui Manchester City.

La Mozzart Bet, în ianuarie, ai bonus de bun venit de până la 2023 RON, dar și 200 de rotiri gratuite!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează