GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Manchester City - Chelsea: Cine câștigă Liga Campionilor? Cotă mărită la 10 pentru victoria lui Manchester City

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2021 22:15 / Actualizat vineri, 28 mai 2021 22:15

Manchester City - Chelsea se joacă sâmbătă, de la 22:00, în finala Ligii Campionilor din acest sezon. Ultimul act se va disputa pe „Estadio do Dragao”, la Porto, iar în tribune vor avea acces 16.500 de spectatori. Inițial, ultimul act din acest sezon de Champions League ar fi trebuit să se desfășoare la Istanbul.

Manchester City - Chelsea va fi a 3-a finală 100% englezească din Liga Campionilor. Premier League a mai dat finalistele în 2008, când Manchester United o învinge pe Chelsea la penalty-uri, și în 2019, când Liverpool se impunea în fața lui Tottenham, scor 2-0. Va fi prima finală a lui Pep Guardiola la Manchester City, iar managerul spaniol va avea șansa, în sfârșit, să îndeplinească obiectivul suprem al „cetățenilor”.

City a eliminat-o în semifinale pe PSG, după o dublă victorie (2-1 și 2-0), în timp ce londonezii de la Chelsea au ajuns în ultimul act după ce au trecut de Real Madrid: 1-1 în Spania și 2-0 pe Stamford Bridge. Venirea lui Thomas Tuchel la Chelsea a schimbat complet fața echipei, iar albaștrii au făcut o a doua jumătate de sezon fantastică. Chelsea a câștigat ultimele două dueluri directe cu City, dar n-a putut s-o învingă pe Leicester în finala Cupei Angliei, scor 0-1. City vine în Portugalia după un 5-0 administrat lui Everton, în ultima etapă a unui sezon din Premier League pe care l-a dominat total în ultimele luni. Pariorii pot profita dacă Manchester City obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 10 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Manchester City e neînvinsă în acest sezon de Liga Campionilor;
  • În ultimii 20 de ani, șapte finale de UCL au adus echipe din același campionat;
  • Partida va fi arbitrată de o brigadă ce-l va avea la centru pe spaniolul Mateu Lahoz.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Manchester City a fost mărită la 10, în loc de 1,95. Suma maximă care poate fi pariată este de 25 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close