GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Manchester City - Manchester United: Derby în Premier League! Cotă mărită la 50 pentru ca ambele echipe să marcheze

Manchester United - Manchester City, derby-ul rundei #11 din Premier League, se joacă sâmbătă, de la 14:30, pe „Old Trafford”.
Manchester United - Manchester City, derby-ul rundei #11 din Premier League, se joacă sâmbătă, de la 14:30, pe „Old Trafford”.

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 17:52 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 18:43

Manchester United - Manchester City, derby-ul rundei #11 din Premier League, se joacă sâmbătă, de la 14:30, pe „Old Trafford”.

United se clasează pe locul 5 în Premier League, având 17 puncte acumulate. „Diavolii” sunt la 3 lungimi în urma campioanei, care completează podiumul dominat în prezent de Chelsea. 

Ambele formații vin după partide în Liga Campionilor. Dacă City a reușit să se impună categoric cu Brugge pe teren propriu, 4-1, United a smuls doar o remiză în deplasarea de la Atalanta, 2-2. Grupările din Manchester sunt pe primul loc în grupele lor și sunt mari favorite la calificarea în optimile de finală. 

Cele două rivale au cifre similare în ofensivă: City a reușit 20 de goluri, United 19. Diferența o face însă apărarea. Dacă formația lui Pep Guardiola a încasat doar 6 goluri în actuala stagiune de Premier League, United a fost învinsă de 15 ori! 

Ultimul meci oficial între United și City a avut loc în luna martie. Atunci, Manchester United s-a impus pe Etihad, scor 2-0. Pariorii pot profita dacă în partida Manchester United - Manchester City vor marca ambele echipe, un bookmaker important oferind cota 50 pentru goluri în ambele porți (detalii, AICI)!

  • Raphael Varane, stoperul lui Manchester United, s-a accidentat în meciul cu Atalanta și va lipsi o lună de pe teren;
  • Paul Pogba și Aymeric Laporte sunt suspendați. Victor Lindelof și Kyle Walker sunt incerți;
  • Va fi primul United - City pentru Cristiano Ronaldo de la revenirea în Albion.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Manchester United - Manchester City a fost mărită la 50, în loc de 1,62. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că un pariu câștigător poate aduce până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează