GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Manchester City – Newcastle aduce o cotă de peste 6.00 pe Betano cu opțiunea BetBuilder. Ai și varianta Mega Cote cu marjă 0%

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2023 18:01 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 18:01

Una dintre partidele vedetă de la acest final de săptămână în Premier League aduce față în față două echipe din partea superioară a ierarhiei, Manchester City (locul 2) și Newcastle United (locul 5). Un meci care se joacă tare și cu opțiunea BetBuilder oferită de Betano.

Dar hai să vedem mai întâi Ce este BetBuilder? Cu opțiunea de pariere BetBuilder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive. 

Pentru meciul Manchester City – Newcastle (sâmbătă, 14:30) poți merge pe o tactică mai conservatoare pentru o cotă de peste șase, așa cum vom vedea mai jos, sau poți opta pe o surpriză produsă de ”coțofene” în fața ”cetățenilor”. Cu Betano ai toată libertatea din lume să-ți construiești strategia așa cum dorești.

Pe teren se vor afla, față în față, cea mai bună ofensivă cu cea mai solidă defensivă din Premier League. Se poate miza pe patru tipuri de pariuri din același meci pentru a obține o cotă de peste 6.00, după cum vom vedea mai jos. Tu poți alege în BetBuilder orice altă combinație conform profilului tău de jucător:

  • Rezultat final – Manchester City (cota 1.45)
    Manchester City a învins Newcastle în ultimele trei meciuri directe pe Etihad, cu 12-0 golaveraj! Echipa pregătită de Pep Guardiola este prima într-o ierarhie a meciurilor de acasă în actualul sezon, cu zece victorii, o remiză și o singură înfrângere. Newcastle a pierdut un singur meci în deplasare, 2-1 cu Liverpool, în 31 august 2022, iar în ultimele trei meciuri afară a scos tot atâtea remize.
  • Ambele echipe înscriu – DA (cota 1.85)
    În trei din ultimele patru meciuri disputate de Newcastle doar una dintre echipe a reușit să puncteze. De cealaltă parte, în cazul celor de la Manchester City ambele echipe au marcat în ultimele cinci meciuri de campionat. Chiar și așa, Newcastle n-a marcat vreun gol la ultimele trei vizite pe terenul ”cetățenilor”!
  • Marcator – Erling Haaland Marchează oricând (cota 1.57)
    Fenomenul norvegian Haaland se laudă cu 27 de goluri în 24 de meciuri din Premier League. Chiar dacă are doar două reușite în ultimele cinci meciuri, Haaland rămâne principalul pericol pentru poarta lui Newcastle.
  • Cornere – Sub 9.5 (cota 1.90)
    Ultimele cinci partide disputate de Manchester City în campionat au avut, cumulat, doar 17 cornere, adică o medie de 3.4 cornere pe meci.

Cota obținută de 6.90 poate suferi modificări până la ora jocului.

Toate cele patru pariuri de mai sus, din același meci, se adaugă pe un singur bilet, cu BetBuilder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de BetBuilder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Pentru meciul Manchester City - Newcastle United cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Descoperă-le aici!

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează