GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Manchester City - PSG: Guardiola vrea revanșa în fața lui Messi! Cotă mărită la 50 pentru ca ambele echipe să marcheze

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 08:00 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 09:47

Manchester City - PSG reprezintă capul de afiș al rundei cu numărul 5 din grupele UEFA Champions League! Confruntarea va avea loc miercuri, de la 22:00, și va reprezenta prilejul perfect pentru Pep Guardiola să-și ia revanșa în fața lui Leo Messi.

În tur, PSG a câștigat cu 2-0, la Paris, după golurile semnate de Gueye și Messi, provocând singura înfrângere a lui Manchester City în acest sezon din Liga Campionilor. Totuși, City e în fruntea grupei, cu 9 puncte, profitând de cele două remize făcute de PSG, cu Brugge (1-1) și Leipzig (2-2).

Înaintea duelului direct, City și PSG au mers perfect în competiția internă. Trupa lui Guardiola a bifat două victorii la zero, cu Manchester United (2-0) și Everton (3-0), în timp ce campioana Franței a câștigat tot de două ori, cu Bordeaux (3-2) și Nantes (3-1). 

Va fi a 6-a întâlnire directă între City și PSG în UEFA Champions League: trei victorii pentru Manchester City (1-0, 2-1, 2-0), un succes pentru PSG (2-0) și o remiză (2-2). Pariorii pot profita dacă în partida Manchester City - PSG vor marca ambele echipe, un bookmaker important oferind cota 50 pentru goluri în ambele porți (detalii AICI)!

  • Kevin De Bruyne e în carantină și va rata derby-ul cu PSG;
  • Bernat, Draxler și Rapinha sunt absențele lui Pochettino;
  • Mbappe va bifa al 50-lea meci în Liga Campionilor;
  • Cu 15 goluri marcate, City are al 2-lea cel mai bun atac din Ligă, după Bayern (19 goluri).

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Manchester City - PSG a fost mărită la 50, în loc de 1,60. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează