GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Manchester City - Tottenham » Cum poți obține un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei pentru finala Cupei Ligii Angliei

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 aprilie 2021 09:36 / Actualizat duminica, 25 aprilie 2021 09:49

Manchester City - Tottenham se joacă azi, de la 18:30, în ultimul act din Cupa Ligii Angliei! Fără Jose Mourinho, demis săptămâna trecută, Spurs vrea să salveze sezonul cu un trofeu în a treia competiție internă ca importanță! Dincolo, rămâne de văzut dacă Guardiola va menaja mai mulți titulari sau dacă va face o repetiție generală înaintea duelului cu PSG din Liga Campionilor.

Partida se va desfășura pe Wembley și va avea în tribune 8000 de spectatori. De altfel, acesta a fost motivul principal pentru care finala Cupei Ligii Angliei, care se juca de obicei mult mai devreme, a fost reprogramată pentru această dată. City este deținătoarea trofeului, în timp ce Tottenham s-a impus ultima dată în Cupa Ligii în 2008. 24 de puncte le separă pe City și Tottenham în Premier League, cu „cetățenii” fiind aproape campioni și Spurs abia pe locul șapte, momentan în afara locurilor de cupe europene. 

Atât Manchester City cât și Tottenham vin după victorii în ultima rundă din campionat. Echipa lui Guardiola s-a impus pe terenul lui Aston Villa, scor 2-1, în timp ce Tottenham, cu Ryan Mason pe bancă, a trecut de Southampton, tot cu 2-1. La capitolul întâlniri directe, în ultimele cinci confruntări există o egalitate între cele două grupări: City are două succese, Tottenham alte două victorii, în timp ce un meci s-a încheiat cu remiză. Pariorii pot profita de pe urma meciului dintre Manchester City și Tottenham, un bookmaker important oferind un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei pentru jucătorii noi care pariază minimum 25 lei pe această partidă (detalii AICI)!

  • Ryan Mason (29 de ani), actual antrenor al lui Tottenham, era în teren la ultima finală internă disputată de Spurs, în 2015;
  • În 2020, Tottenham a câștigat ambele partide cu City (de fiecare dată cu 2-0);
  • Unicul meci direct din 2021 s-a terminat cu succesul clar al lui City, scor 3-0;
  • John Stones și Aguero nu vor evolua pentru trupa lui Guardiola;
  • Davies și Doherty sunt out pentru Tottenham, în timp ce Kane e incert.

Așadar, la o casă de pariuri, jucătorii noi care depozitează și pariază minimum 25 lei pe meciul Manchester City - Tottenham vor obține un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei! VERIFICĂ AICI CONDIȚIILE OFERTEI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează