GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Manchester United - Leicester: Meci tare în Premier League! Cum poți obține un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 11:30 / Actualizat marti, 11 mai 2021 11:37

Manchester United - Leicester se joacă azi, de la 20:00, într-o partidă care contează pentru etapa a 36-a din Premier League. „Diavolii” au asigurat locul de Liga Campionilor, în timp ce Leicester, ocupanta locului patru, are un avans de cinci puncte în fața lui West Ham.

Confruntarea dintre United și Leicester pare mult mai importantă din perspectiva oaspeților. Trupa lui Brendan Rodgers n-a câștigat în ultimele două etape de Premier League și a ratat șansa de a-și rezolva calificarea în grupele Ligii Campionilor. Totuși, Leicester a fost ajutată și de West Ham, principala contracandidată la locul patru, care s-a împiedicat acasă cu Everton (0-1) și a rămas la cinci puncte în spate.

Manchester United e neînvinsă în Premier League de 14 etape și abordează jocul cu Leicester după victoria obținută pe Villa Park, scor 3-1. Echipa lui Solskjaer a obținut calificarea în finala Europa League, acolo unde se va lupta pentru trofeu cu Villarreal, și e la cel mai bun sezon din ultimii ani. Leicester a câștigat ultimul duel direct cu United (3-1), în sferturile de finală ale Cupei Angliei. În meciul tur din campionat s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Pariorii pot profita de pe urma meciului dintre Manchester United și Leicester, un bookmaker important oferind un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei pentru jucătorii noi care pariază minimum 25 lei pe această partidă (detalii AICI)!

  • Leicester n-a mai câștigat pe Old Trafford din 1998;
  • Cavani și-a prelungit cu încă un an șederea la United;
  • Maguire, Jones, Martial și James sunt accidentați și nu vor juca azi;
  • Barnes, Justin, Morgan și Evans sunt fotbaliștii pe care Leicester nu se poate baza la acest meci.

Așadar, la o casă de pariuri, jucătorii noi care depozitează și pariază minimum 25 lei pe meciul Manchester United - Leicester vor obține un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei! VERIFICĂ AICI CONDIȚIILE OFERTEI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează